Bättre sömn

För dig som vill sova bättre

Godnattstunder för dig som vill sova bättre. Du som känner till Beppes godnattstunder vet att det händer rätt mycket på en godnattstund och att ingen somnar just då även om alt är fokuserat på att somna gott. När godnattstunden är slut.

Tips & trix för att sova bättre

Rätt mycket så är det med Lisels godnattstund som sänds de flesta tisdagskvällar på Facebook. En rolig halvtimme med tips och trix för bättre sömn. rutiner och ritualer för bättre sömn. Och är du på Facebook är det ju inga problem att ta del av Lisels godnattstund. Men om du inte är på Facebook? Ja, då kan du ta del av alla Lisel godnattstunder här på sajten. Så här såg t ex Lisels godnattstund ut den 30 juli. Klickar du på bilden kommer du till sidan här på urforma där du kan titta på alla Lisels godnattstunder. Vill du kolla på Facebook klickar du här.

sova bättre

Nå, än ligger inte riktigt alla Lisels godnattstunder här på sajten Urforma nu. Det finns så många Lisels godnattstunder. Den första sändes redan den 15 augusti 2017. till att börja med sände jag både tisdags- och torsdagskvällar. Nu är det bara tisdagskvällar.

2-års jubileum

Så snart är det dags för 2-års jubileum! Det får vi fira tisdag den 13 augusti 2019 på Facebook. Men strax därpå ska sändningen ligga här så att du som inte är aktiv på Facebook också kan ta del av den. Men det råder ingen brist på roliga halvtimmar fulla av tips och trix för bättre sömn. En guldgruva att ösa ur för dig som vill förbättra din sömnkvalitet. Vill du titta lite redan här?

Titta lite på Lisels godnattstund

Vi tar en trailer. De är korta. Oj, dessa fem minuter från hösten 2017 är ett guldfynd. Vilken suverän rörelse för att ta bort spänningar i händerna och ändå upp i axlarna. Och det är hur vanligt som helst att på kvällen ligga där med hur mycket spänningar som helst i kroppen. Hur svårt blir det inte att somna då. Varsågod att ladda för Lisels godnattstund:

Ladda för Lisels godnattstund med Lisel Humla Sjöstedt i direktsändning här på Facebook kl 21.00 -21.30 tisdagar och torsdagar. Interaktiv förberedelse för att somna gott i tid, sova gott och vakna pigg. Tisdag 17 oktober bli det mycket mmmmm, mun och musik… Dela till dem du bryr dig om…

Publicerat av Urforma nu – Lisel Humla Tisdag 17 oktober 2017

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.