Lekande lätt ansiktsgympa med mobilen rätt placerad

Lekande lätt ansiktsgympa med resultat

För det är bara om det går lekande lätt att göra ansiktsgympan som du gör den. Och det är bara den ansiktsgympa du gör som ger resultat. Lekande lätt ansiktsgympa som görs rätt.

Var ska vi börja?

Vad sägs om lite lekande lätt ansiktsgympa som ger direkt resultat? Placera mobilen så att du kan se skärmen samtidigt som du har hakan rakt fram, vare sig upp eller ner. Du kollar det genom att nicka lite och då märker du också hur du ska ha nacken mjuk och rörlig. Jag sa ju att det var viktigt att göra rätt för att ansiktsgympan ska ge resultat.

Lekande lätt ansiktsgympa med mobilen bra placerad

Vi kör dubbelhakedansen med direkt resultat

Videon är kort, ca 1.20 min. Tryck på play så sätter vi igång. Det kommer att gå så bra och så diskuterar vi upplevelse och resultat efteråt.

Do the double chin massage dance - Dubbelhakedans

Visst var det lekande lätt ansiktsgympa?

Nu var jag lite retfull, eller hur. För det är verkligen inte enkelt. Till att börja med att hitta rörelserna och riktningarna och att växla mellan höger och vänster hand. Och så skulle du ju inttrycka ihop nacken där bak. Men hur du nu än tog dig igenom den här dubbelhakedansen. Hur känns det under hakan? Där den där dubbelhakan skulle kunna finnas. Eller som ett alternativ, kalkonhalsen skulle kunna finnas…

Den här dubbelhakedansen lekta jag mig faktiskt fram till. För så mycket av det vi gör i ansiktsgympan är på lek och påminner så mycket om hur barn leker. Åtminstone hur jag som barn lekte. Det kan ju inte bara vara jag som lekte med att göra grimaser?

Visst gav det resultat direkt!

Känner du hur mysigt levande det känns under hakan? Energin, cirkulationen, livet, transformationen. Det är det ögonblickliga resultat. Aldrig att du känner hur det känns under hakan annars. Om det inte skulle göra ont förstås. Men nu kan du njuta av att det känns skönt och gott.

Ska vi göra om det igen. Allting blir faktiskt bättre andra gången du gör det. Nu har du läst det här senaste raderna. Både kropp och sinne har hunnit ta till sig rörelsens effekt. Du kommer att vara så mycket mer noggrann i hur du håller huvudet. Tänk nackens och halsens position. Tänk att det är skillnad på nacke och hals. Jag säger bara fram- och baksida. Okej, tryck på play igen så kör vi.

Andra gången lekande lätt ansiktsgympa

Bara så du vet så gör jag det här tillsammans med dig. Det är så intressant även för mig att ansiktsgympa med mig själv som instruktör. Ett tag tänkte jag att det var onödigt att jag visade rörelserna i luften. Men nu när jag själv följer med inser jag att det är bra med de där korta pauserna där jag kan träna och lattja med fingrarna i luften. Området under hakan behöver pauserna. Den energin det här rytmiska gnuggandet får igång är stark. Jag testade naturligtvis att gnugga hela tiden. Men det blev för mycket. Min kropp ville inte ha det. Hur är det för dig?

Fröken till fröken till varandra i gemenskap

Jag är så tacksam att få vara ”fröken” till mig själv. Det är inte lätt för mig heller att få in ansiktsgympan i min vardag. Jag behöver också en ”fröken” som säger till mig snällt men ändå på skarpen. Eller att jag är instruktör för en grupp i verkligheten, vare sig det sker ”live” online eller offline i den riktiga verkligheten. Och jag har ingen ansiktsgympa-grupp i den där riktiga verkligheten. Det är faktiskt svårt att instruera ansiktsgympa i verkligheten. Om vi, i en liten grupp sitter runt ett bord är det möjligt. då skulle vi också kunna ge och få feedback direkt plus uppleva den otroliga effekten av gemenskap. Men det finns ingen marknad för det. Eller vad tror du?

Online kan ansiktsgympa bli lekande lätt

För online går det att se rörelserna bättre än i den där riktiga verkligheten. Och lite för sig själv är det också lättare att vara så där lite fånigt barnsligt lekfull som är bra just för att ansiktsgympa med resultat. Online kan du också träna när du vill. Till och med var du vill. Jag ansiktsgympar till exempel ofta när jag reser. Och alltid när när jag står i en hiss med spegel. Det går ju inte att missa en sådan möjlighet. Ja, jag är ofta ensam i hissen. Är vi fler umgås jag hellre med mina grannar och medresenärer. Gemenskap är så viktigt, eller hur.

Vill du läsa mer om ansiktsgympa har du här serverat vad som finns mer i bloggen på tema ansiktsgympa. Och naturligtvis ska du ju beställa nyhetsbrevet från mig. Kanske ser du här intill eller så klickar du här.

Vill du träna mer lätt ansiktsgympa?

Jag ska gå den kursen själv nu. För jag vill att det ska bli än lättare av för dig att ansiktsympa online, med resultat. Resultat både på kort och lång sikt. För den där energin du känner under hakan i dubbelhakedansen är fantastisk. Men det räcker inte för att få bort alternativt förebygga dubbelhaka/kalkonhals. Det behövs bland annat effektiv styrketräning av de specifika musklerna också.

Men vet du, de flesta av oss är inte redo att direkt börja skulptera ansiktets form. De flesta av oss behöver börja med att bli medvetna om vårt ansikte och att harmonisera det. Jobba bort obalanser och muskelspänningar. Ungefär som det förarbete du gör innan du målar en möbel till exempel.

Testa lätt ansiktsgympa på Facebook

Nu kan du göra två saker. Är du med på Facebook går du med i gruppen Vi som gillar ansiktsgympa. Är du redan med där kan du ändå klicka dig dit för att se om det är något skoj på gång. Då kan du också passa på att göra vad du kan för att ta del mer av det som sker i den gruppen. Ja, det är gratis att vara med där.

Gör detsamma på Instagram

Är du mer Instagram-typen så har jag faktiskt lovat att dela mer ansiktsgympa där. det blir korta snuttar. Och det räcker faktiskt inte för att få till ett riktigt resultat. Hur många korta snuttar med träningstips går det ina att bara titta på när du scrollar på Instagram. Det ger inget resultat tt bara titta på träningstips. Inte ens att göra enstaka träningstips ger resultat. För det behövs en kurs med en ”fröken” som säger till på skarpen. Eller hur!

Men om du går en kurs så

kan du nå resultta på riktigt! Då kan till exempel dubbelhakan förebyggas eller minimeras. Kolla vilka kurser som finns tillgängliga när du ser det här. Min favorit att börja att börja med är förstås kursen Ansiktsgympa med resultat #1. Det är den jag går själv nu. I syfte dela att förbättra kursen dels för att ”förbättra” mitt eget ansikts.

Lekande lätt ansiktsgympa i online-kursen Ansiktsgympa med resultat #1

Fröken Humlas lärplats finns min samlade kunskap dokumenterad. Jag jobbar hårt på att få dit allt jag kan innan det är dags för mig att checka ut från det här livet. Eftersom jag hela tiden lär mig mer och förstår mer både från andra lärare och i samarbete med min ”elever” eller ”studenter” som det heter på Fröken Humlas lärplats så kommer jag aldrig att få med allt. Men vi gör vårt bästa, eller hur som jag som fröken älskar att säga.

Välkommen tillbaka hit

För att repetera dubbelhakedansen. Det jobbar jag på. Kanske att du vill ta den direkt på YouTube istället. Då är det smart om du också passar på att prenumera på min YouTube-kanal. Då blir lättare att hitta tillbaka. Allt det där behöver du ha ett gratis YouTube-konto för att göra. Och vet du vad. Om du inte redan har ett YouTube-konto är det hög tid att skaffa ett. Det gäller ju att hänga med i leken…

Ps. Bloganuary 2024

Det här inlägget skriver jag även för att jag är med i WordPress-utmaningen #Bloganuary 2024. Dag 2 är temat: Do you play in your daily life? What says “playtime” to you? Det gav mig inspiration att skriva det här så att det också kan vara av värde för dig.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.