Har du letat efter ansiktsgympa på svenska?

Ansiktsgympa på svenska är inte lätt att hitta. Har du också märkt det? Särskilt inte när den bästa ansiktsgympan du kan hitta på svenska kallas Minigympa. Och ännu svårare är det när den effektiva och roliga ansiktsgympan finns inne i olika medlemsprogram. Kanske är du redan med i något av de medlemsprogrammen och kan känna dig nöjd eller så kanske du vill veta hur du går med.

Var finns då ansiktsgympa på svenska?

Det är lika bra att du får möjligheterna att skaffa nyckel till Minigympan bums så du kan börja ansiktsgympa på svenska ordentligt. Tillhör du den snabba typen vill du bli medlem och börja träna direkt. Det finns flera olika möjligheter: Minigympa-klubben på Facebook, Hemmagympa online med Fröken Humla här på sajten Urforma.nu och så Minigympa-podden som du kan träna med utan att vara medlem nånstans. Allra bäst är naturligtvis att köra alla tre möjligheterna. De kompletterar och förstärker varandra.

Vem är ansiktsgympa-experten på svenska?

Jo, det är jag, Lisel humla Liselott Sjöstedt. Jag har arbetat professionellt med alternativ träning sedan 1990 och när jag var i 45 års åldern (2005) började jag inse att det är viktigt att underhålla ansiktsmusklerna. Hela min yrkesverksamhet bygger på att jag lever som jag lär och det är ansiktet som syns mest. Men ansiktsmusklerna glöms nästan alltid bort. Till och med jag får anstränga mig för att prioritera ansiktsgympan. Träningen av resten av kroppen kommer nästan alltid före.

Det är därför det är så bra att träna tillsammans. Då blir träningen lättare av. Och att träna framför en skärm är till fördel vad gäller ansiktsgympa. Det är mycket lättare att förstå rörelserna när du kan se dem i närbild när en annan person gör dem. Så här har du mina ansiktsgympa: Minigympan!

ansiktsgympa på svenska
Lisel Humla Sjöstedt ansiktsgympar på svenska (2019)

Minigympa-podden

Poddar med Minigympa

De stora fördelarna med Minigympa-podden är för det första att det räcker med att lyssna sig till instruktioner. För det andra att du kan ladda ner träningspassen och köra dem offline (på flygplansläge). En tredje fördel är att träningspassen är så pass korta, ca 10 minuter och att de är tidlösa. Med det menar jag att de inte är speciellt för nybörjare eller för erfarna. De är just tidlösa. Det kännetecknar all Minigympa. I Minigympa-podden finns också extra utrymme för andra viktiga småmuskler inte bara ansiktsmusklerna.

Minigympa-klubben på Facebook

Minigympa-klubben BAS

Är du på Facebook och längtar efter att kunna få proffsig ansiktsgympa på svenska finns det inget som hindrar dig. Facebook-gruppen Minigympa-klubben BAS är helt gratis och där finns ett gediget basutbud av träningspass och möjligheter att få pepp att verkligen träna!

Hemmagympa online med Fröken Humla

Söker du komplett träning för hela dig som är skonsam, smart, rolig och ger resultat så bli medlem i Hemmagympa online med Fröken Humla. Det medlemskapet är helt utanför Facebook. Även där finns en gratis-variant: brons-medlemsskap. Läs mer här och bli medlem, det kostar ju ingenting och en ny värld av intelligent och omtänksam gympa och gemenskap kommer att öppna sig för dig. Naturligtvis ingår ansiktsgympan. En ansiktsgympa som faktiskt formar om ditt ansikte och samtidigt befriar det.

Har du hittat din ansiktsgympa på svenska nu?

Jag hoppas verkligen att du känner att du hittat din ansiktsgympa på svenska nu. För att du verkligen ska känna dig nöjd och att du inte bar googlar runt så varsågod här är ett exklusivt pass som annars bara medlemmar i Minigympaklubben och/eller Hemmagympa online med Fröken Humla har tillgång till. Ett komplett pass ansiktsgympa på 10 minuter där du verkligen kommer att uppleva effekten av ansiktsgympa som verkligen gör verkan. Om du gör det.

Minigympa - Tulpanpasset

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.