Poddar med Lisel Humla

Gillar du att lyssna så är ju poddar suveränt. Gillar du dessutom att må bra är poddar med mig Lisel Humla väl värt att undersöka.

Här finns poddar både att somna till och att gympa med. Nåja, ganska så lugn gympa. Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få mina bästa tips för att somna med poddar. Och ja, här kan du också direkt provlyssna på Sov med mig-podden.

Vilken podd vill du lyssna på först?

Sköna rörelser genomsyrar alla mina poddar. Så vad passar dig bäst just nu?

Vilken podd vill du kolla in just nu?

Här hittar du olika sätt att tillsammans med mig, Lisel Humla förbättra din sömn. Ibland passar det bäst att lyssna. Ibland att titta eller läsa.

Sov med mig-podden

En podd som gör sig bäst att somna till. Eller varva ner till….

Minigympa-podden

Smarta, små rörelser när du har tid över….

Vattengympa-podden

Mest för oss instruktörer men också för oss alla som älskar vattengympa.

Lisel Humla

Ansvarig podd-kreatör
Utvalt avsnitt från podden Sov med mig

Utvalt avsnitt av

Sov med mig-podden

Vad ni lyssnare säjer

Visst är det bra att kunna ta del av andras upplevelser. Vill du också berätta om dina erfarenheter av att lyssna på poddar med mig Lisel Humla kan du göra det på olika sätt.

Förutom genom att kommentera på Instagram och Facebook kan du också enkelt prata in ett privat meddelande direkt till varje podd. Du kan också kontakta mig direkt på olika sätt. Ett smidigt sätt är att använda det här Google-formuläret.

Just för poddar sticker podd-appen Apple Podcasts ut för där kan du skriva recensioner och sätta stjärnor. Kanske går det även i andra podd-appar. Ett annat ställe där du kan skriva recensioner och ge stjärnor är direkt på Google. Jag tackar ödmjukast på både förhand och i efterhand.


Du är så bra, somnar till din härliga röst varje kväll.
Berit S
Underbart avslappnande podd om man är uppe i varv. Upptäckte podden igår och lyssnade igenom flera avsnitt vid sängdags.
Pontus N

Så skönt att få rutin är i alla fall en stund att göra något skönt för att somna skönt! Rofyllt stimulerande och fridfullt upptäckande. Din podd har en positiv effekt på mig
Lovisa H
En underbar mjuk och go podd. Som att bli vaggad av sin egen mamma och dessutom helt reklamfri. Somnar varenda gång.
Greg Smith

Mer Urforma nu

Avslutningsvis, får det lov att vara något mer idag…?