träna bort dubbelhaka

Träna bort dubbelhaka

Är det möjligt att träna bort dubbelhaka? Det är ingen idé att hålla på svaret. Ja, du kan skulptera om din haklinje med träning. Det är inte lätt. Men det går. Ska jag berätta hur…

Uppdatering januari 2021. Nu kan du Ansiktsgympa med resultat online! Ibland kan du även prova på gratis. Kolla läget! Men läs gärna klart här först….

Du kan faktiskt googla på vilket språk du vill, tror jag, och du hittar massor med sidor med alla möjliga lösningar på hur du kan få bort (eller okej då, minska) din dubbelhaka. för det är något som många googlar många. Många vill få bort sin dubbelhaka. Om allt på nätet är bra lösningar är jag inte säker på. Och alla lösningar där går inte via fysisk träning, dvs. hur du kan träna bort din dubbelhaka. Så det är lika bra att jag håller mig till det jag har att erbjuda: så här kan du träna bort din dubbelhaka.

Ja, du kan träna bort din dubbelhaka

Till att börja med, vem är jag att säja, att du kan träna bort din dubbelhaka. Jag är Lisel Humla Liselott Sjöstedt. Kanske känner du mig som Liselott eller så känner du mig som Lisel som jag mestadels heter nu för tiden. Jag har varit verksam yrkesmässigt i friskvårdsbranschen sedan 1990. Friskvård, det är mitt liv, det se. Det jag gör mest är att leda gruppträning i anpassad gympa för olika intresseorganisationer. Kanske är du med i en av de grupperna. Visst har vi det kul och visst gör vi bra saker i vår träning! Min kropp och mitt utseende blir därför ett viktigt redskap för mig för att kunna göra det bästa för dig.

När jag närmade jag mig 50-års åldern jag började ha tid att inse att det var viktigt att mitt ansikte matchade min kropps rörlighet. Det finns videos på YouTube från den tiden, 2007 där du kan träna väldigt effektiva övningar tillsammans med mig. Det finns ingen för dubbelhakan för det tänkte inte jag på, på den tiden. Men vad säjs om att minimera fårorna fårorna ner från näsan. Den är svår, men bra. Håll till godo.

Fyll fårorna från näsan med muskler

Men hur var det nu med att träna bort dubbelhaka?

Det finns ännu ingen video med mig där jag exklusivt lär ut hur du kan minimera dubbelhakan. Men snart finns de. För nu är det dags för världens första (så vitt jag vet) Dubbelhake-utmaning på Facebook. Och för att kunna hålla en sådan utmaning gäller det att jag vet vad jag gör och har egen erfarenhet. Det gör jag och det har jag. Jag vill att du ska veta det också. Så då kollar vi väl hur det står till med Fröken Lisels egen haklinje.

Hur har det gått med min dubbelhake-träning

Här kan du kolla på en kort stumfilm med mig, Lisel Humla Sjöstedt där jag dels visar min haklinje i profil och så leker jag med föreställningar om dubbelhakan och tränar dessutom dubbelhake-området. Allt på 37 sekunder. Inte illa. Och det är drygt 12 år mellan näsgympa-videon här ovan och dubbelhake-leken här nedan. Och jag är inte mager, och jag är inte ung och jag har överbett så jag har många förutsättningar för såväl dubbelhaka som ”kalkonhäng”…

Stumfilmen Dubbelhake-tips

Vill du träna dubbelhake-gympa med mig?

Kolla in Dubbelhake-utmaningen, en 5-dagars gratis utmaning på Facebook. I bästa fall kan du vara med live den 1-5 juli 2019 men annars finns fler möjligheter. Du kan till exempel hänga på i Minigympa-klubben på Facebook.

träna bort dubbelhaka

I väntan på nästa Dubbelhake-utmaning

Ja, då finns ju sedan januari 2021 Ansiktsgympa med resultat där vi tränar live online. Välkommen att testa! Allra smartast är att bli silver-medlem i Hemmagympa online med Fröken Humla. Vi startade 24 mars 2020, du vet varför men kommer att fortsätta för online-gympa med gemenskap kommer att fortsätta behövas även i framtiden. Som silver-medlem får du fri tillgång till all vår online-gympa!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.