Aqua Party Eurovision Mello

Eller ska det heta Aqua Party Mello-vision? Eller Aqua Party Mello Eurovision? Det får vi klura på. I programmet för H2O Inspirationsdagar löste Svenska badmästareförbundet presentationen genom att bara kalla det Aqua Party. Med förklaringen: Party-gympa med singalong på tidlöst Eurovision- och Mello-tema. Det låter kul.

Jag vill vara med på Aqua Party Mello-vision

Himla tur då att det är jag, Lisel Humla som gör hela programmet och kör hela passet. På just H2O Inspirationsdagar i Köping den 13 och 14 augusti 2023. Dit alla Sveriges gruppträningsintruktörer i vattenträning är välkomna. Sista anmälningsdag är passerad men det går nog att knö in sig. Kolla med Svenska badmästareförbundet. Ni som redan har anmält er kan vara så nöjda med ert beslut för ni har så mycket härlig vattenträning att se fram emot. Ta fram förstoringsglaset och kolla här…

Aqua Party  på H2O Inspirationsdagar 2023

Mera Aqua Party Mello Eurovision…

Men finns det inga mer möjligheter att partaja i poolen och sjunga med i härliga klassiker från både Melodifestivalen och Eurovision? Jag önskar att det fanns det. Och ännu är det inte försent att någon god party-fe viftar med sitt trollspö. Det är inte första året jag fantiserar att ha öppna party- vattengympapass utomhus i centrala Stockholm allra helst under Pride-veckan. Men hur det är tar sommaren över och så kommer jag inte längre än till dagdrömmar. Vad ska vi göra åt det?

Magiska under! Plötsligt en dag har det hänt

På tal om det kommer jag som skuttar runt på bassängkanten ha gyllene skor, boa, peruk och paljetter. I bassängen fungerar korvarna eller noodles som de allt mer kallas även i Sverige som bo-or. Och en duschmössa med glitter och glamour rekommenderas i poolen.

Min vision av Aqua Party Eurovision

Vilka låtar blir det i år på tidlöst Eurovision-tema?

Passet vi kör i Köping har sin färdiga form. De som är med kommer att få körschema och låtlista. Men till de passen jag drömmer om att köra i anslutning till Pride-veckan skulle vi kunna variera oss mer. Ha omröstningar om vilka låtar det ska vara de olika dagarna. Ja, många mera Aqua Party Eurovision Mello ska vi ha. En dag!

Självklart är Loreens Tattoo kronan på verket i årets upplaga. Där har vi en suverän koreografi färdig som mina grupper hjälpte mig att ta fram under slutet av vårterminen. Särskilt tack till er. Ni gestaltade verkligen Loreens Tattoo med den äran.

Loreens Tattoo i Aqua Party Mello-vision

Historisk Eurovision-vattengympa

Har jag rätt att kalla det så? Det färdiga vattengympa-pass som alla som vill kan ladda ner gratis. Ja, det kan jag. Dels för att det finns inte många färdiga gratis program för vattengympa. Som är all inclusive dessutom. Och alla låtar kommer från Eurovision 2019. En himla bra årgång märker jag nu när jag börjat kolla in det passet igen. Vilken eller vilka Eurovision-låtar från 2019 kan komma med i det tidlösa Aqua Party Eurovision Mello månntro? Vad tycker du?

Kan vi inte få se lite Aqua Party Mello Eurovision?

Okej då, vi tar väl Loreens Tattoo. Vill du studera min koreografi till vinnaren av både Melodifestivalen och Eurovision 2023 lite mer så skuttar du vidare hit när du är klar här. Och så börjar vi med slutet här. Eller rättare sagt på YouTube. Passa gärna på att ge din kärlek både till videoklippet och kanalen när du ändå är där. Tack på förhand.

Avslutningsvis just för tillfället. Är du instruktör i vattenträning eller vill bli och hänger på Facebook ibland? Då går du med i Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer. Är du redan med där eller är osäker på om du är med. Skutta dit och kolla. Alltid är det något skoj på gång…

Vattengympaledare på Facebook

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.