Lovord om Longevity-kollen

Vill du veta mer om Longevity som livsstil har du kommit rätt. Just när jag skriver det här pågår världshistoriens andra Longevity-kollen. Det är en 5-dagars gratis utmaning online där du varje dag genom enkla, klargörande rörelser ökar din förståelse av begreppet Longevity som livstil. Dessutom ökar den dina chanser att uppleva ett längre liv, förlig och rörlig.

Ser du det här inlägget den 15-19 mars 2021 kan du hoppa in i utmaningen. Du hinner med allt i lugn och ro. Till helgen kör vi dessutom Kom i kapp-party. Ser du det här efter att utmaningen är slut, klicka ändå. Du kan sätta upp dig på väntelistan till nästa Longevity-kollen.

Vad deltagarna har sagt om Longevity-kollen

Världshistoriens första Longevity-kollen körde vi hösten 2020. Då var jag alldeles omtumlad och glad över alla positiva insikter deltagarna gjorde och som de satte så fina ord på. Det ingår i utmaningen att reflektera över de dagliga rörelserna. Det blir ännu bättre effekt då.

Om Longevity-kollen

Först nu, när den andra omgången av Longevity-kollen startat inser jag att förra omgångens deltagare bidragit med en skattkista full av fina beskrivningar av sina upplevelser. Nu är nästa kull på gång med samma sak. Och så har jag inte visat upp för världen de fina juveler som ligger i Longevity-kollens skattkista! Men det är aldrig försent.

Vi börjar med Dag 1. Och nöjer oss med ett urval. Det kan bli för mycket annars…

“Ja, det var en riktigt tröttande rörelse. Intressant! Jag gjorde med båda händerna, efteråt förde jag ihop händerna, den högra handens fingrar var inte alls lika utspärrade, så fingrarna kunde först inte mötas och höger tumme såg mycket kortare ut än vänster, men allt kom i balans efter en stund.”

— Marianne Wieselgren

“Spännande med nya fokusområden, handflata. Noterade en stelare högerhandsfascia på skrivhanden..”

— Lena Pellving

“Jätteskönt att sträcka ut mina välanvända händer 🤗 Tack för ännu en utmaning för kropp inkl själ 😍”

AnnKatrin Noreliusson

Resten av de fina kommentarerna från hösten 2020 spar jag i mitt hjärta tills ett annat tillfälle det passar att dela till världen.

Om du vill veta än mer om Longevity-kollen

Allar mest får du reda på om du går med förstås. Har jag sagt att den är gratis? Men kanske läser du som sagt det här när det istället blir till att sätta upp sig på väntelistan. Det är en trevlig kö där du blir vänligt underhållen.

Jag tycker bäst om att vara med från början när jag är med på en utmaning. Och det är jag ofta. Men jag vill ändå bjuda in dig vår öppna Frågestund onsdag den 17 mars kl 13 på YouTube.

Frågor och svar om Longevity-kollen

Du kan också direkt läsa mer här i bloggen. Klicka här som kommer du till en lista med alla inlägg om Longevity som finns här.

Similar Posts

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.