Gympa du önskar fanns finns

Från Ansiktsgympa till Longevity-gympa och allt du längtat efter däremellan, Sitt ner- Stå upp- och Ligg-gympa. Allt online. Och ses vi offline så finns även NPF-gympa, Utegympa och Vattengympa. Ska du börja med att få överblick genom att titta eller lyssna=

Fröken Humla

Unika former av gympa – Urforma

Allow us to introduce your child to all the different ways of learning through play. Attend events, enroll in programs and take advantage of our professional volunteers and endless resources.

Ansiktsgympa

Ansiktsgympa med Lisel Humla, Urforma nu

Ansiktsgympa är som gjort för att träna framför skärmen. Allt syns så mycket tydligare.

Sitt NEr-Gympa

Sitt ner-gympa med Fröken Humla i Hemmagympa online

Hemmagympa online är här för att stanna. Tråkiga orsaker men lösningen med mera träning på nätet är positivt. Det finns hur mycket träningsvideor som helst på nätet men här hittar du snäll och smart gympa som går att anpassa efter de flesta förutsättningar. Hård träning är inte alltid det bästa. Här hittar du gympa som gör dig gott: Sitt ner-gympa, Stå upp-gympa, Ligg ner-gympa och så får du Ansiktsgympa och Antigympa (Urforma/Rörelse i vila) och Longevity-gympa på köpet.

Longevity-gympa

Longevity-gympa med Lisel  Humla. Urforma nu

Lev spänstigare och gladare längre-gympa skulle det också kunna kallas. Fortsättning följer…

NPF-gympa

träna lårmusklerna
Skäggen sitter stabilt

Ett av de mest spännande och krävande projekt jag genomfört. Att skapa gympa som gör det möjligt för alla spektrum inom alla de spektrum som finns inom NPF (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) lyckades.

UTE-gympa

Utegympa med föreningen HjärtLung

Vi hade Utegympa redan innan pandemin men under den speciella tiden blommande verkligen Utegympan ut.

Vattengympa

Lisel Humla - musik till vattengympa

Vattengympa är en tekniksport brukar jag säja. Och den gympan som ger mysigaste eftereffekten. Vill du vattengympa med Fröken Humla är det Stockholmstrakten som gäller.

Så här kan gympan se ut

Vilken dag som helst uppdaterar jag det här avsnittet och lägger in rättvisande bilder och länk till gympapass hälsar Fröken Humla i farten.

Er alldeles egen Fröken Humla

Det är jag Lisel Humla Sjöstedt eller för att vara historiskt tydlig med mitt namn, Lisel Humla Liselott Sjöstedt som är ”hjärnan bakom allt” här på sajten. Det är därför det är färgglatt, entusiastiskt och i ständigt pågående process här. Ungefär som jag är, eller hur….

Lisel Humla Sjöstedt

Hjärnan bakom allt

Vad dina träningskompisar säjer


Här ska jag också snart uppdatera. Jag har så många fina ord från er som gympar med mig. Jag ska bara hitta den.
Ditt namn
Du bestämmer själv om bara ditt förnamn ska stå eller hela ditt namn. Vill du inte ha foto på dig med tar vi en fin bild på en blomma eller så.
Dit namn

Helst vill jag sätta in ett gott omdöme om vart och en av de olika slags gympor jag ger till världen. Jobbar på det.
Ditt namn
Ser du det här och känner att det är riktat till dig för att du har gympat eller gympar med mig får du gärna höra av dig. Du hittar olika möjligheter att göra det på Kontakt-sidan. Tack på förhand.
Ditt namn

Mer Urforma nu

Avslutningsvis, får det lov att vara något mer idag…?

Eller ska du ta en sväng till Bloggen