Lisel Humla IAFC 2019

Följ Lisel Humla i Florida!

Avsnitt 1 i reseberättelsen från IAFC 2019

Ja, följ med mig, Lisel Humla Sjöstedt i min reseberättelse från årets internationella vattengympakonferens i Florida, IAFC 2019. Jag var där, jag upplevde, jag tog foton och jag vill berätta. Häng med mig i den internationella vattengympavärlden! Jag har mycket att berätta som kan inspirera dig. Vill du få påminnelser i Messenger när fortsättning följer, klicka här.

Lisel Humla i Florida

Först av allt, tillåt mig presentera mig själv på fotot, Lisel Humla i Florida. Du ser säkert att det står IAFC 2019 på min tröja. Det som inte syns lika tydligt är årets slogan: Rejuvenate & Educate. Visste du att rejuvenate betyder ”föryngra”+ För mig står rejuvenate för att fylla med energi och det är nog att föryngra eller förnya. Förnya var ju en bra tolkning. Förnya vattengympan! Educate betyder utbilda. Föryngra & Utbilda. Förnya vattengympan genom ny kunskap! Och det gjorde vi verkligen. Den röda tröjan får bara en speciell krets av deltagare. Jag kommer att berätta om det senare. Armbandet är också en historia för sig.

Full fart både på land och i vattnet

Rummet jag står i är det konferensrum där de flesta rörelse-workshoparna ägde rum. Heltäckningsmattor är stort på amerikanska hotells konferensavdelningar. Det var program och aktiviteter från morgon till kväll i konferensrum och pooler. Det kommer jag att berätta mer om

Nästa steg är att ta en titt på hotellets utomhuspool för poolen är det viktigaste stället att vara i, eller hur. Utsikten är från en av balkongerna på mitt hotellrum. Ja, vi hade det bra.

Lisel Humla i Florida

Vi var på ett nytt ställe i år. Ett nytt ställe för mig som varit på IAFC två gånger tidigare och ett nytt ställe för IAFC. I år var vi i Daytona Beach i Florda, USA. Du ser stranden. Daytona Beach är känd för sin långa breda strand och sina biltävlingar på stranden. För länge sen. Nu kör man på en arena. Så himla fin strand och fint vatten. Härliga vågor att leka med. Jag badade i havet varje morgon och nästan varje kväll.

Om du vill veta mer

Det här var tredje gången jag var med på IAFC. Du kan läsa mer om mina tidigare upplevelser på IAFC 2016 och 2017.

Här kan du läsa ännu mer: IAFC arrangeras av AEA, Aquatic Education Association där du kan bli medlem genom att certifiera dig. I Sverige sker det här.

Avslutningsvis, vill du ha påminnelse via Messenger om nästa avsnitt i reseberättelsen om IAFC 2019 klicka bara här så uppfylls din önskan.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.