Bästa kvällsdrycken för dig!

Vad är den bästa kvällsdrycken för dig? Jag kommer att berätta om minst tre supersmarta kvällsdrycker i Lisels godnattstund som du kan följa i direktsändning tisdag den 10 december eller därefter när du vill. Allt utan att vara med på Facebook. Bra va! Det är faktiskt världspremiär för den möjligheten!

Mer än bara bästa kvällsdrycken

Om du är med på Facebook kan du vara med och skapa det här inlägget och sändningen i realtid genom att kommentera via tangentbordet. Här är länk till sändningen på Facebook. Du kan kommentera annat än bara om din bästa kvällsdryckDet finns också möjlighet att vara med på bild, via din mobil- eller datorkamera direkt i live-sändningen. Fast det är ofta lite för snabbt på att bara kasta sig in i. För att vara med på bild är et oftast bäst att vara förberedd med ljussättning, mikrofon, etc.

Enkast vore att bara kunna vara med med sin röst, som i radio. Headset med inbyggd mic funkar jättebra vare sig det kopplas till mobil eller dator. Fast det funkar nog bara via Facebook. Tror jag.

Tittar du här på sajten Urforma.nu kan du också kommentera precis som på Facebook. Nästan. Jag svarar nog i efterhand. Det blir bäst.

Jag kommer att uppdatera det här inlägget efter direktsändningen kl 21 tisdag den 10 november. Och berätta om vad vi tog upp i sändningen, fördjupa det och ge dig länkar för vidare studier.

Som en introduktion kan du kolla in hur sändningen såg ut ut förra veckan. Bakgrunden är likadan åtminstone fram t o m 24 december. Du ser ju julkalendern i bakgrunden…

Lisel Humla sänder Lisel godnattstund om bästa kvällsdrycken

Ps. De som kommenterar med ordet Sov får en present via Messenger. Mina bästa Sova gott-tips för kvällen. Vill du också ha dem här, utanför Facebook/Messenger kan du också kommentera med ordet Sov….

Mera Lisel godnattstund

Ps igen. Får du feeling har vi ett ofullständigt men ändå ymnigt förråd av tidigare Lisels godnattstund. Vad mycket tips för bättre nattsömn det finns där. Om så mycket mer än bara bästa kvällsdrycken…

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.