Ansiktsgympa online gratis

Omstart som bloggare

Augusti 2007 hängde jag på den första stora bloggvågen och börja skriva på min Antirynkgympa-blogg. Där finns så mycket bra rörelser, tips och tankar. Som jag har skrivit. När jag kollar nu i efterhand blir jag som vanligt imponerad av mitt eget arbete. Men tiden kom inläggen allt mer sparsamt och det senaste skrev jag i september 2014. Det är dags för en omstart för mitt bloggande. När du startar om en digitala grej så brukar det ske lite städning, rensning och så funkar allt lite bättre efteråt. Jag tror detsamma sker med mig.

Blogg som kommunikation hamnar mittemellan flyktiga flödande sociala media och mer stabila webbplatser med fast innehåll. Bloggande behövs. Nu minns jag jag hade t o m en blogg om bloggande: BloggAnden. Den finns visst också kvar. Hoppsan. En meta-blogg, precis som det här blogginlägget. Ännu mer reflekterande var jag i min tredje blogg. Där var jag t o m (r)evolutionär. Jaha, den finns också kvar! På nätet är du odödlig.

Nå, nu är det den här bloggen som gäller, på min egen sajt. Jag mår bra av att blogga. Då är jag i ögonblicket men ögonblicken blir kvar. Jag gillar att vara i ögonblicket. Jag hoppas att du som har glädje av det jag bidrar med i världen också har glädje av mitt bloggande. Som läsare är du aktiv bara genom att läsa men också genom att kommentera och dela.

För att jag ska komma igång igen tar jag hjälp av wordpress som just nu kör en blogg-kick off: Blogging 101. Den är för nybörjare och det är en bra inställning: som om det var första gången…

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.