Dubbla tankar om dubbelhakan

Dubbla tankar om dubbelhakan – en utmaning

Jag erkänner att jag har dubbla tankar om dubbelhakan. Det går att se på dubbelhakan med såväl inifrån-perspektiv som utifrån-perspektiv. På många plan, inser jag. Hur jag ser ut jämför med hur jag känner mig. ”Hur jag känner mig” ger upphov till nya uppdelningar. Jag kan känna mig väl till freds och ändå vara sjuk, skadad, i obalans i kroppen. Jag kan må dåligt känslomässigt och ändå vara relativt frisk i kroppen. Det är nog bäst jag avgränsar mig i mitt filosoferande om dubbelhakan.

Mina dubbla tankar om dubbelhakan

Min expertis handlar om fysisk träning. Att med hjälp av rörelser återställa, återskapa ett optimalt fungerande i kroppen. Och naturligtvis går det att anamma det på det kroppsliga uttrycket dubbelhaka. Jag kan hur mycket som helst om att med fysiska rörelser optimera hak-området att fungera fritt och rörligt. Tänk om det gick att bara tänka på funktionen, att ha en rörlig och optimalt fungerade kropp. Men nej då, utseende-fixering hänger över all fysisk träning. Träna för att må bra eller se bra ut? Om ett harmoniskt utseende kommer som en effekt av fysisk träning som tar hänsyn til helhet vore det väl gott nog. Men oj så svårt det är att frigöra sig från utseende-bedömningen. Därför tar jag hjälp av ett foto som cirkulerar runt på nätet. Tack söta lilla unge med dubbelhaka.

Dubbla tankar om dubbelhakan

Träna dubbelhake-området med mig

Nu när jag vill erbjuda världen träning som minimerar dubbelhakan så gäller det att balansera mellan rörelseförmåga, hälsa och utseende. Det finns många skäl till att dubbelhakan finns där eller kommer att finnas där. Dubbelhaka med hull eller hängande hud. Nu är jag på väg över i orsaker till dubbelhaka. Jag tror jag ger mig för tillfället. Mest av min träning för dubbelhake-området hittar du på Facebook i den slutna gruppen Minigympa-klubben som du kan gå med i här. Du som läst så här långt får en dubbelhake-massage i present av mig. Fortsättning följer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.