Alexander har skickat Idag kl. 13:31

Visst vill du också Bli bättre på Spotify

Created with Sketch.

Visst vill du också Bli bättre på Spotify

Alla vill väl bli bättre på Spotify! Va bra att jag då kan bjuda på en gratis workshop online som omedelbart höjer din Spotify-kompetens. Du som är med på min dansanta vattengympa eller gympa vet hur mycket jag gillar musik och att utforska musik. På så sätt har jag blivit expert på att hitta och hålla ordning på Spotify. 

Så här går det till att Bli bättre på Spotify

Vi kör en workshop online förstås. Och börjar med en live via Zoom på fredag den 4 juni kl 12.30. Det är en kort workshop, max en timme. Allra bäst är att vara med live för då får mest förmåner. Men alla som anmält sig får tillgång till inspelningen till och med söndag kväll den 4 juni.

Du anmäler dig lätt genom att klicka här eller på bilden. Då får du bekräftelse via mail med allt du behöver veta för att få ut det mesta och bästa av workshopen. 

Bli bättre på Spotify - workshop online med Lisel Humla, Urforma nu

Din musikaliska gåva

I det här sammanhanget så är det att förutom att du blir bättre på Spotify att du också får en liten musikalisk gåva bara för att du anmäler dig. 

Om du är vattengympa- eller gympaledare

Ja, då är d u självklart extra välkommen till workshopen.. För dig är det extra viktigt att ständigt bli bättre på Spotify. Och nu börjar en period där du kan skapa ditt bästa vatten/gympa-pass. För nu har du hela sommaren på dig…

Ps. Aktuell inspiration för vattengympaledare

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: