Spotify-kollen, en kurs online för vattengympaledare

Spotify-kollen 2020 – starta upp för succéer

Nu är den första Spotify-kollen klar och kan starta upp för deltagarnas kommande succéer med sina nya vattengympa-pass. Vi körde den första Spotify-kollen som en 5-dagars gratis utmaning på Facebook. Här får du en översikt på hur det gick till och resultatet. Du kan t o m få tillgång till det mycket påtagliga resultat deltagarna i Spotify-kollen skapade. Häng med…

Vad kan Spotify-kollen starta upp för dig?

Till att börja med, alla som var med i Spotify-kollen i juli 2020 fick en kickstart rakt in i sina nya vattengympa-pass. Ja, ska jag vara ärlig gäller det i för sig främst de som slutförde Spotify-kollen. Bara det har ju ett värde i sig. Att göra klart en kurs. För Spotify-kollen är en kurs i hur du hittar bra musik till din vattengympa och hur du håller ordning på låtarna. Grunden för att kunna skapa ett bra vattengympa-pass oavsett hur mycket av passet du gör själv. Nyfiken på att veta mer…

Spotify-kollens resultat

Dags för Spotify-kollen att starta upp som kurs online

De som var med i Spotify-kollen 2020 skapade en gemensam spellista med låtar som deltagarna var för sig aldrig fått i sitt flöde men nu med gemensamma krafter kunde ge till varandra och dessutom öppna upp för nya musik-spår att vandra. Den spellistan på nästan 3 timmar med mycket olika slags musik är lämplig att vattengympa till. Vore inte det intressant att få tillgång till den listan fylld av ”pärlor”.

Mera resultat från utmaningen var som jag ser den alldeles lagom gemenskap som går att skapa i en Facebook-grupp. I de dagliga enkäter som ingick reflekterade också deltagarna mycket konstruktivt. Jag tror verkligen att det fördjupade kunskapen och bidrog till den höjda kompetens i att använda Spotify för att hitta bra musik till sina pass. Och så resulterade Spotify-kollen som utmaning till något mer…

Dags för Spotify-kollen att starta upp som kurs online

Spotify-kollen, en kurs online för vattengympaledare
Nu är det dags för Spotify-kollen att starta upp som online-kurs

Nästa steg för Spotify-kollen är att bli en online-kurs. För dig som missade när den gick som Facebook-utmaning eller om du inte är med på Facebook. Nu har du möjlighet att höja din kompetens i att hitta och hålla ordning på bra musik till vattengympa. För att det ska bli samma fantastiska grupp-effekt som i en utmaning så kör vi kursen vissa tider. Här nere hittar du alla länkar du behöver för att starta upp din koll på Spotify-kollen.

Så här håller du koll på Spotify-kollen

Här kan du läsa allt om Spotify-kollen som kurs online. Finns det inga aktuella kursdatum ställer du dig på en väntelista helt utan förpliktelser. Du får däremot en present att lyssna på medan du väntar. Där kan du också få käcka påminnelser via Messenger.

Bloggen

Ännu mer om Spotify-kollen hittar du här i bloggen. En blogg är lite mer personligt hållen fast i mitt fall är jag nog både personlig och professionell överallt här på sajten. Hoppas jag.

Youtube

Youtube-kanalen Urforma nu med Fröken Humla är bra att följa vare sig du har konto på Youtube eller ej. Med ett Youtube-konto kan du hålla bättre koll på videor du gillar men det är inget måste. På Youtube-kanalen finns workshops och korta inspirations-klipp ibland offentligt ibland bara till de som har länk.

Mail

Kanske står du redan med på min mail-lista för vattenträning, kanske inte. Ibland vet man inte vilka listor man är med på. Ofta hamnar mail-utskick i skräppost så då ser dofta inte ens mailen. Men intressanta mail för vattengympaledare vill du ju ha. Du kan alltid anmäla dig här. Finns du redan med ser programmet det.

Facebook

Länk till facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer

Avslutningsvis, är du inte redan med i Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer hoppas jag att du vill gå med nu. Gratis förstås. Det är i den gruppen utmaningarna går och vi har möjlighet att peppa varandra med allt möjlighet i vattengympa-världen. Är du redan medlem kan du alltid hoppa över och bidra med nåt peppande…

Facebook-sidan Vattengympa för alla – träning & inspiration är mer som en anslagstavla för sånt som händer i vattengympa-världen. Där är det jag som sätter upp ”lapparna” men du kan bidra genom kommentarer även där.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.