Din chans att

Bli bättre på Spotify nu.

Vad kul att du vill bli bättre på Spotify. Du kommer att ha glädje av den här workshopen vare sig du är helt ny på Spotify eller om du gör den för att påminna dig själv om det du redan vet, eller visste…

Och ja, den är gratis. Och du köra workshopen med gratis-varianten av Spotify. Men det funkar naturligtvis med betal-varianten också. På mobil enhet eller dator, via appen eller webbläsaren. Det är knappt du behöver förstå skillnaden. Nu kör vi…

Bli bättre på Spotify - en gratis workshop online med Lisel Humla

Så här får du ut det bästa

av workshopen Bli bättre på Spotify. Kan du titta på videon på en enhet och träna direkt på Spotify på en annan samtidigt är det ju allra mest smidigt. Men för en del saknas den möjligheten. Många kör ju allt via mobilen nu för tiden. Då tror jag att det är bäst att titta på videon och samtidigt anteckna med papper och penna det du känner att du vill ha koll på. Kanske också att det funkar att ta paus i videon och gå till Spotify….

Del 1 av workshopen Bli bättre på Spotify med Lisel Humla

Del 1

Här lägger du grunderna för att Bli bättre på Spotify (11.10 min).

Del 2 av workshopen Bli bättre på Spotify med Lisel Humla

Del 2

Här lär du dig den senaste och smartaste sökfunktionen i Spotify (12.24 min).

Del 3 av workshopen Bli bättre på Spotify med Lisel Humla

Del 3

Dags att lägga till en låt eller två på vår gemensamma spellista (15.52 min)…

Fortsättning eller alternativ

Bli bättre på Spotify passar alla som vill bli just bättre på Spotify. Fortsättningen är en kurs som riktar sig främst till vattengympa- och gympaledare som vill mer. För vattengympa och gympa är min grej. Kanske även din.

Men vi har ett spår till, för alla. Spotify är ju stort på poddar så varför inte passa på att bli ett poddlyssnarproffs. Även det ingår i Fröken Humlas expertis. Workshopen passar alla. från nybörjare till vana användare.

Bli ett poddlyssnar-proffs

Det finns så många tips och trix för att få ut det bästa och det mesta av att lyssna på poddar. Så varför inte bli ett poddlyssnar-proffs. Workshopen passar både nybörjare och mer vana podd-lyssnare.

Bli en stjärna på Spotify

I att använda Spotify alltså. Särskilt som vattengympa- eller gympaledare. Vi är också en form av artister. Med den här korta kursen som du gör i din takt får du full koll på Spotify så att du kan skapa suveräna spellistor till dina pass.

ÄR det här Något för dig

Vår lärande-filosofi

Livslångt lärande är grejen. Det är du väl med på. Plus att det ska vara kul att lära sig, tillsammans och var för sig. Vi är i ständig rörelse, i sinnet, i kroppen. Vi vilar i vår rörelse.

Ansiktsgympa med resultat, Lisel Humla - Urforma nu

Lisel Humla

Eldsjäl & Kreatör

Vattengympa- och (anti-)gympaledare samt utbildare allteftersom sedan 1990. Poddare sedan 2019.