Välkommen till IAFC 2019

Välkommen till IAFC 2019

Avsnitt 3 i Lisels reseberättelse från IAFC 2019

I avsnitt 3 är det dags att säja Välkommen till IAFC 2019. Vi börjar med välkomstskylten som mötte mig när jag anlände söndag den 5 maj 2019 till det tjusiga och anrika hotellet The Plaza Resort & Spa i Daytona Beach, Florida USA:

Välkommen till IAFC 2019 säjer skylten

Välkommen till IAFC 2019

Jag kom på kvällen och var ganska trött efter resan men utsikten från en av balkongerna på mitt hotellrum och själva hotellrummet i sig imponerade. Första natten sov jag ensam. Resten av veckan delade jag rummet med en roommate. Så himla smart system för att få ner kostnaden och skapa mer gemenskap. Vi kom på ett system att dra för de tjocka gardinerna på nätterna så att vi kunde ha balkongdörrarna öppna. På så sätt kom den sköna havsluften in liksom det rogivande ljudet från vågorna. Då kunde vi stänga av luftkonditioneringen. Dagtid var luftkonditioneringen ett måste. Så är det i Florida.

IAFC 2019 balkongen
Lisel på balkongen med Atlantens vågor nedanför. IAFC 2019

På tal om gemenskap. Redan första året jag deltog på IAFC, det var 2016, lärde jag känna Barbara McCormick från San Fransisco. Utan hennes guidning i amerikansk livstil och shopping vet jag inte hur jag skulle klarat mig. Fotot är del i en tradition i tokiga bilder på oss två.

Välkommen till IAFC 2019

Maten funkade bra med hjälp av mates

En stor del varje resa för mig är maten och på amerikanska hotell ingår i frukost som det brukar på svenska hotell. En hel del måltider ingick i konferensen men det blir ganska mycket måltider att fixa själv och i år fick jag till extra hälsosamma inköp med hjälp av Barbara. Walmart och Walgreens har finfin hälsokost. Det här fotot tog Barbara av mig när vi shoppade 2017. Amerikanska mataffärer överväldigar mig. Hm, de där snygga tajtsen tror jag en av mina döttrar har ”lånat”.

Du som vill följa resten av reseberättelsen kan beställa gratis påminnelser via Messenger…

Du som vill läsa mer allmänt på svenska om IAFC kolla in det jag skrivit här.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.