Vattengympaledare på rätt kurs, Now is the time

Att vara på rätt kurs som vattengympaledare kräver ett inre ledarskap. Att du som är eller vill bli vattengympaledare håller dig på det du uppfattar som rätt kurs. Du är på rätt kurs genom att vara öppen för kontinuerligt lärande. Allra helst roligt och kreativt lärande. Ett sätt att hålla sig på rätt kurs som vattengympaledare är att vara med i en utmaning…

En utmaning för vattengympaledare

En utmaning i den betydelse det fått särskilt på Facebook är ett bra sätt att komma på rätt kurs. Men det dräller inte av utmaningar för vattengympaledare. Men nu är det dags för Spotify-kollen, en 5-dagars gratis utmaning på Facebook just för vattengympaledare, vare sig du är aktiv, blivande eller vilande sådan. För att det ska vara precis lagom krävande att klara av utmaningen så handlar utmaningen om att öka sitt kunnande i hur Spotify fungerar. Nu är det dags.

Spotify-kollen för vattengympaledare på rätt kurs

Now is the time för en utmaning på Facebook

Ja, det beror ju på när du läser det här förstås (klicka på en länk eller bild här och se vad du hittar). När jag skriver det här så är det mitt i sommaren 2020, en speciell sommar, eller hur. Så, oavsett vad som händer med gruppträningen i våra bassänger i höst så är det alltid bra att vara förberedd. Med ett nytt pass. Och vad är bäst att börja med då om inte musiken.

Därav att vi kör Spotify-kollen den 20-24 juli. Det funkar lika bra att vara med vare sig du jobbar eller är ledig. Fördjupa dig i Spotifys finesser är ett rent nöje, eller hur. Det var så jag hittade låten Now is the time…

Hålla koll på Spotify med Spotify-kollen

Vare sig du är van vid att använda Spotify eller ej kommer du ha glädje av att vara med på Spotify-kollen. Det går alltid att lära sig nåt nytt. Det som kommer att hända är också att du kommer att hitta en massa ny bra musik som skulle kunna funka att vattengympa till.

Vare sig du är van vid att sätta samman egna pass med musik och rörelser så har du glädje av att öppna upp för att leta och hitta musik, kanske ny slags musik. Det som också alltid händer i en utmaning på Facebook är att det skapar gemenskap och glädje.Åtminstone i de utmaningar jag anordnar. Nöjdheten med att göra klart en utmaning är dessutom en stor vinst. Så nu är det dags, Now is the time..

Senaste fyndet på Spotify är Now is the time

Titta, bara genom att läsa det här får du en låt, Now is the time med Anders Widmark (Spotify). Känner du till honom? Har du hört den låten? Jag hade inte hört låten. Den kom i veckans Radar Release-lista. En lista med nya låtar från artister som jag på nåt vis visat Spotify att jag gillar.

Först höll jag på att direkt gå vidare till nästa låt. När jag är i läge leta låtar till gympa och vattengympa vet jag ofta direkt om en låt kommer att passa eller ej. Men så lyssnade jag lite till. Och låten bara växte. Solot, jösses, Och körstämmorna i slutet. Jag hör tung seg styrketräning i vattnet. Vad hör du?

Kolla gärna in mer av Anders Widmark, jazzig pop är det rätt beskrivet?

Now is the time eller Now is the time

Hade det inte varit för att jag skrev den här texten hade jag kanske aldrig gjort upptäckten. Först upptäckte jag den bara på YouTube. Det var lite otäckt ett tag. Men eftersom jag har rätt så bra Spotify-koll så hittade jag den på Spotify också, tack och lov.

Det finns en äldre version av låten Now is the time med Anders Widmark som är kraftfullare vilket är bra för att nå ut i en bassänglokal. En variant som är tyngre, jazzigare, coolare. Jämför själv får du se. Det här var svårt. Det finns fördelar med båda versionerna. Vilken skulle du använda?

Hela skivan Horses on the run är värd att lyssna på…

Vattengympaledare på rätt kurs, nu är det dags

Här kan du läsa mer om kurser och inspiration för vattengympaledare här på sajten. Och har du ännu inte anmält dig till Spotify-kollen 20-24 juli, nu är det dags!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.