Smartaste lösningen på dina sömnproblem

Lisels godnattstund #89 som sändes den 20 augusti 2019

Letar du efter smartaste lösningen på dina sömnproblem har du hittat rätt. Här på Urforma nu finns en källa full med smarta sömntips att ösa ur. Tipset som du får just här och nu är ett av de smartaste. Men du vet också att sömnproblem är komplexa så du behöver se din situation i en helhet och skapa dina bästa förutsättning för en bra nattsömn.

Hur kan hon säja att det är den smartaste lösningen?

Hon, det är jag Lisel Humla Sjöstedt som sedan sommaren 2017 sänder en talkshow på Facebook om att sova bättre: Lisel godnattstund. Friskvård, det är mitt liv de se och jag har börjat titulera mig ”Biohacking Queen”. Kan vi hitta något lika snyggt på svenska månntro?

smartaste lösningen på dina sömnproblem
Lisel Humla Sjöstedt i avsnitt #89 av Lisels godnattstund

Det här tipset fixar så mycket och gör livet så mycket enklare. Det är helt ofarligt och helt genomförbart. Du kan börja här och nu. Eller åtminstone när det är dags att sova. Det enda du behöver är en liten själ i mjukt tyg. Allra bäst är en sidensjal. Men testa du med vilken mjuk liten själ som helst först.

Vad ska jag göra med sjalen då?

Sjalen är ett smart sätt att testa om det här är den smartaste lösningen på dina sömnproblem. Sjalen är den billigaste lösningen. Märker du att sömnen blir bättre med hjälp av sjalen tycker jag att du ska investera i en sydd variant, helst i siden. Det pratar vi mer om längre ner. Jag hatar att hålla på hemligheter. du ska lägga sjalen över dina ögon eller ännu bättre om det känns bekvämt att du knyter den runt ditt huvud så att den täcker dina slutna ögon. Så har du gjort dig en ögonbindel som kan lösa dina sömnsvårigheter.

Hur kan en bindel över ögonen vara lösningen på dina sömnproblem?

I avsnitt #89 av Lisels godnattstund som du kan titta på här och nu ägnas hela showen åt det smartaste sömntipset att ha en bindel över ögonen. Lisels godnattstund sänds varje tisdagkväll på Facebook men du som vill kunna styra och ställa och söka efter lämpligt avsnitt att titta/lyssna på du gör det smartast och enklast här på sajten Urforma.nu. Vill du vara en del av gemenskapen och bidra till och i showen tittar du helst live direkt på Urforma nu – Lisel Humla på Facebook. Hm, det var ju nästan ett ännu smartare sömntips: Titta på Lisels godnattstund!

https://www.facebook.com/urforma/videos/500185674102368/

Men varför är ögonbindel den smartaste lösningen på dina sömnproblem?

Det är mycket nu som rör sig i Biohacking-världen. Mycket teknik, mycket redskap och hjälpmedel för att påverka sin hälsa till det bättre. Vikten av att ha det mörkt när du sover är en sån biohacking-nisch. Och ha det riktigt mörkt i ditt sovrum är väldigt viktigt men bökigt. Det ska dras för mörkergardiner. Alla som ljuskällor ska släckas eller täckas över. Men på morgonen ska du helst öppna ögon direkt in i dagsljuset. Det är svårt att få att gå ihop.

Sovmask är en allt i ett-lösning

Ögonbindeln löser allt! Du får det kolsvart direkt. Behöver inte ens dra för gardinerna. Den svala luften kommer in bättre på köpet. På morgonen när du vaknar, av dig själv eller väckarklockan tar du bara bort sovmasken från ögonen och får direkt dagsljus i dina ögon. Det är så smart, så enkelt och så lätt att ordna. Sovmasken i siden från Siden Selma är dessutom så prisvärd och lättskött. Jag hänger ut den plus mitt sidenörngott på balkongen så att solens ultravioletta ljus kan rena dem under dagen. Det var ett bonustips…

Här är smartaste lösningen på dina sömnproblem
Lisel Humla med sovmask i siden

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.