Levandegjord yoga med sol, vind och vatten

Avsnitt 2 i Lisel Humlas reseberättelse från IAFC 2019

Ser du hur solljuset skiner på Tinoca. Det är verkligen Rise & Shine Yoga. Levandegjord yoga med sol, vind och vatten. Första morgonen på IAFC 2019, den stora årliga internationella vattengympakonferensen. (International Aquatic Fitness Conference). Varje morgon kl 7 finns några väl utformade och lämpliga pass att börja dagen med. Inomhus, i utomhuspoolen eller på stranden. Det här var ett guldpass. Marla med sin tvärflöjt bidrog till den magiska morgonen.

RIse & Shine Yoga with Tinoca at IAFC2019. Marla is playing the flute.

Levandegjord yoga

Fönstren i det här rummet vetter ut mot stranden och solen som precis kommit upp över horisonten. Vi drog isär alla tunga gardiner och öppnade fönstren för att låta solens strålar skina på oss och släppa in havsluften. Hon tog in solen och havet, ljuset och luften i rörelserna.

Tinoca bor i Brasilien. Hon är en del av AEAs internationella team och undervisar i olika former av rörelse. Hon har varit med som presentatör varje år som jag varit där och min första IAFC var 2016. Du kommer att läsa mer om henne i kommande avsnitt av reseberättelsen. Vill du ha påminnelser om kommande avsnitt via Messenger, klicka här.

Soluppgång i Daytona Beach, Florida

Soluppgång utanför Plaza  hotel Daytona Beach

Levande musik levandegjorde yogan

Kan du föreställa dig hur underbart det är att någon spelar tvärföjt live medan du gör mjuka, snälla rörelser för att starta dagen. Jag har Marlas visitkort här nånstans och jag har träffat henne förr om åren men just nu är det här mina ord. Du ser, barfota, tvärflöjt, yoga, solens strålar. Levande yoga före frukost.

Marla is playing the flute at the Rise And  Shine Yoga with Tinoca at IAFC2019

Att någon ska spela live på ditt yoga-pass eller annan rörelse i vila är något att drömma om. Ett tips för att ändå få lite av live-känslan i musiken är att använda live-inspelad musik. Så lite kan göra mycket.

Reseberättelsen fortsätter. Du hittar övriga avsnitt här nedan, avsnitt före och avsnitt efter. Allra smidigast är att beställa gratis påminnelser via Messenger.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.