HAndgympa i vattnet och på land med Fröken Humla

Och nu blir det handgympa x 3

Är du med? I tre olika situationer bjuds du här på rörelser för din händer, handgympa helt enkelt. Gympa är kanske inte riktigt rätt ord för det som görs i Sov med mig-podden. Men i det purfärska avsnittet av podden du somnar till är händerna i fokus. Så även i veckans Vattengympa-tips. För att göra det hela komplett börjar vi med cool & kul handgympa för hela kroppen i Sitt ner-gympan du hittar i Hemmagympa online med Fröken Humla.

Handgympa på land och i vattnet med Lisel Humla

Handgympa nästan som vattengympa fast på land

Mitt syfte med Hemmagympa online är att den ska ha vattengympans fördelar så gott det är möjligt, på land. Trygg och härlig balansträning är en av vattengympans finesser. Hur återskapa det på land? Jag experimenterar i vår coola Sitt ner-gympa. Här får du en exklusiv möjlighet att testa det som annars bara finns för medlemmar. Och ja, händerna är med. Eller rättare sagt inte med. Kolla så hänger du med..

Handgympa som ger mer

Och skulle du vilja hänga på hela passet så finns det alltid ett förmånligt erbjudande till dig som läser just det här

Vackraste vattengympan görs med händerna

Jag kan sitta och bara njutningsfullt titta på deltagarna när de gör den här rörelsen. Och lyssna! För den här rörelsen både, syns, hörs och känns. Du som är med i mina grupper skriv gärna till mig och berätta hur du upplever just den här rörelsen. Och ge tummen upp (internt skämt som går att förstå).

Att använda vattenytan är relativt nytt för mig. Det började med det smarta knepet att ögonblickligen höja värmen i kroppen. Kan du det knepet…? 

Sen har det bara utvecklats. Det är en av mina special-kunskaper som jag vill sprida till andra vattengympaledare. Är du en av dem? Då är du antagligen med i Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer. Eller så blir du det nu.

Vattengympa-tips: Lek med ytan

Avslappnade händer sover gott

Jag lyssnade på det senaste avsnittet, #16 Händerna händer i podden Sov med mig på en lång resa med pendeltåget häromdan. Det är aldrig lätt att lyssna på sin egen röst. Men oj vad lätt det gick att slumra till med mig själv i hörlurarna. Det var knappt jag kom av på rätt hållplats. Intressant. Jag har inte tänkt på att den kan hjälpa att lyssna på en lugn podd även vid en tupplur. Brukar du använda poddar till det får du gärna kontakta mig. Det kan ju vara något för ett inslag i podden Lisels godnattstund. Där vill jag ju så gärna prata med er som lyssnar på podden Sov med mig (och andra poddar) som hjälp att somna….

Vad tycker du som lyssnar på Sov med mig-podden. Är rörelserna vi gör där att betrakta som gympa? En gång i tid spred jag begreppet antigympa. Älskar det fortfarande men använder det inte på samma aktiva sätt längre. Den handgympa du hittar i det här avsnittet är nog att betrakta som antigympa. Men det är ju gympa det med.

Jag testar med en ny slags omslagsbild till det här avsnittet. Tacksam för feedback även på det. Det var nån (som inte har lyssnat) som sa att jag såg farlig ut på den gamla bilden.  Så är det för kvinnor som inte ler. Vi skrämmer. Eller vad säjer du…
Handgympa som antigympa i Sov med mig-poddens avsnitt Händerna händer

Nu har du läst ett nyhetsbrev från Lisel Humla, Urforma nu

Kanske får du redan mail från mig. Min strävan är att skicka kul & konstruktiva nyhetsbrev en gång per vecka. Sisådär. Kanske får du ännu nyhetsbrev med mina tips & trix för att leva livet längre & lyckligare. Det är så lätt att sätta upp sig på listan och du får självklart en liten livsförbättrande present som tack.

Mina huvudområden i nyhetsbreven är:

  • Vettig vattengympa & gympa för vanligt folk med lite skavanker (i Stockholmsområdet)
  • inspiration och utbildning för vattengympaledare som vill mer
  • Hemmagympa online med Fröken Humla – en egen gympavärld med musik och gemenskap
  • Förbättra din sömn så förbättrar du ditt liv – är det en vettig slogan? För det är ju så det är.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.