7 steg för att minnas din midsommardröm

Traditioner i all ära och visst har vi traditioner där det är viktigt att du minns din midsommardröm Men nu är det nu och vi kan omskapa och nyskapa våra egna ritualer för att fånga in midsommarnattsdrömmen. Och få svar på vilka frågor vi vill. Vilken natt vi vill dessutom. Det är bara att göra så här…

7 steg för att minnas din midsommardröm

Gör så här för att minnas din midsommardröm

Först av allt, här kan du läsa om alla de sju stegen du kan ta för att verkligen få svar på din fråga i din midsommardröm. Lika direkt är det bra att vet att du även kan lyssna på hur du kan skapa hela ritualen. Eller titta och lyssna. Och för att du lättare ska komma igång börjar vi med steg 1(YouTube)…

Så minns du din midsommarnattsdröm - Steg 1

Titta eller lyssna på hela ritualen

Den här ritualen växte fram i just den här Lisels godnattstund med mig Lisel Humla nu i juni strax innan midsommar. Du hittar den oredigerade charmerande versionen på YouTube. Nu finns den också i mer strukturerad form som podd när Lisels godnattstund gästspelar i podden Sov med mig, med mig, Lisel Humla. Börjar du se mönstret? Eller hur den magiska väven växer fram?

7 steg för att minnas din midsommarnattsdröm och få svar på din fråga

För att hedra och spinna vidare på de traditioner vi har vad gäller midsommar och drömmande så spånade jag i direktsändning ihop 7 steg på den magiska drömstegen som jag kallade det. Naturligtvis har jag många influenser som ledde fram till de 7 stegen. Sa nån 7 sorters blommor?

Nyfiken på mer drömarbete

Under våren tog jag del av en s.k. Summit online på tema drömmar. Den heter Dreamworks och även om den redan har sänts så är det värt att kolla upp den för den kommer i nya versioner och om du anmäler dig får du smaka på några av gobitarna från förra omgågnen. Där lärde jag mig bland annat olika tekniker som gör att du lättare minns dina drömmar. Det har har återspeglats i flera av de senaste Lisels godnattstunder liksom i Sov med mig-podden. Ser du stegen…?

Nu i samband med midsommar blev det så tacksamt att hedra våra gamla traditioner runt midsommarnattsdrömmen med allt det jag nu lärt mig och dessutom förankrat i mig själv och mitt eget drömmande. Jag vet att det är möjligt för dig att minnas din midsommardröm och dessutom få svar på den fråga du ställer dig kvällen innan.

Magiska ritualer eller är det bara logik?

Magiska ritualer? Vad är det här för flum? Eller. Det här kan inte vara tillräckligt magiskt. Där hade vi två ytterligheter. För mig är ritualer välgörande rutiner som jag gör med större fokus. Varför kallar jag det då magiskt? För att det är kul och för att det hjälper oss att hålla mer fokus. Och fokus är viktigt.

Du ska vara glad att du inte behöver läsa en transkription av det jag pratar om i Lisels godnattstund. Prat är en sak och text att läsa en annan. Ska vi kompromissa så att jag rakt av listar de 7 stegen här och när du vill ha det hela mer utbroderade, inspirerande och charmerande pratet tar du del av det här via YouTube.

Så minns du midsommarnattsdrömmen

Då tar vi det 7 stegen som ökar sannolikheten markant för att du ska få svar på din fråga din magiska drömnatt. Jag skriver så för att du ska känna dig hemma i att du kan använda dig av den här 7-stegsmetoden även andra nätter än midsommarnatten.

Snabbgenomgång av de 7 stegen

  1. Ställ din fråga
  2. insamlingspromenaden
  3. Gör din talisman
  4. Följ dina regelbundna sömnvanor
  5. Ligg still när du vaknar
  6. Gå in i din dröm
  7. Tolka fram svaret.

Lätt som en plätt, eller hur. Nå, du som just nu vill veta mer i detalj om var och en av de sju stegen lyssnar eller tittar på just det här avsnittet av Lisels godnattstund. Du som ändå vill läsa dig till instruktionerna, säj till mig att du vill det. Allra enklast är att skriva det i en kommentar här under. Annars hittar du ditt sätt att kontakta mig. För jag känner starkt att jag så gärna vill utveckla var och en av de 7 stegen. Men när jag skriver det här är det redan midsommarafton så jag avvaktar med det.

Till vi hörs mer önskar jag dig en god natts drömmande, vare sig det är midsommarnatt eller vilken annan natt som helst du gör till din magiska drömnatt.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.