Nätbefria dina nätter för bättre sömn

Tre tips för en nätbefriad natt och bättre sömn

Lisels godnattstund #89 som sändes den 27 augusti 2019

Bättre sömn, visst vore det underbart. I #90 av Lisels godnattstund får du tre tuffa tips för en nätbefriad natt som faktiskt ger dig bättre sömn. Okej, jag har försökt vara tuff men jag tror att tipsen är snälla. Vad tycker du? Och vad betyder en nätbefriad natt till att börja med?

Vad är en nätbefriad natt?

En nätbefriad natt är en natt när du inte har på din router, ditt modem, ditt internet. Inte ens på mobilen. Mobilen är antingen avstängde eller satt på flygplansläge. Detsamma gäller din surfplatta om du har någon. Och på något sätt har du innan du lagt dig för kvällen sett till att det inte är något trådlöst nät som du har kontroll över som sänder ut sin strålning. Du ar stängt av det manuellt eller om du är smart nog med en timer eller ännu mer avancerat med en fjärrkontroll.

Hur fixar jag till nätbefriade nätter

Visst är det märkligt att du behöver fråga. För visst vet du hur du blir nätbefriad. Eller hur….

Annars kan du ju titta på #90 av Lisels godnattstund. Och jag återkommer till den här frågan väldigt ofta så du kan nästan ta valfri Lisels godnattstund och ta del av et. Alltid finns det någon bra ny rutin du kan testa. Någon ny kunskap att ta till sig. Någon ny insikt att göra. Allt för att förbättra din sömn.

Får jag verkligen bättre sömn med nätbefriade nätter?

Om du nätbefriar dig när du sover så minskar du drastiskt på den elektromagnetiska strålning, frekvens, fält, EMF som bara strömmar ut från din uppkopplade enheter. Ditt trådlösa nät söker hela tiden något att koppla upp sig emot. Finns det nåt wi-fi att hänga med utstrålar din router, din mobil, din surfplatta, din dator om du har wi-fi på. Och den där utstrålningen, det där letandet som är osynligt irriterar ändå allt levande. Som har en helt annan slags elektrisk frekvens.

I videon liknar jag det vid leken ”Luften är fri för alla”. En idiotisk och irriterande lek i sig för det första. Men strålning från det trådlösa runt omkring dig är en super-irriterande variant av ”Luften är fri för alla”. Jag illustrerar det med mina händer i videon. Jag viftar med händer extremt energiskt och nära mitt ansikte för att ge en bild av hur EMF påverkar dig som levande varelse. Och det där viftandet går rakt igenom dig, inte bara utanför dig. Stressar din organism bara för att sammanfatta.

https://www.facebook.com/urforma/videos/2070331703273997/

Hur klarar jag en natt utan att ha nätet på?

Du hör hur dum frågan är eller hur? Surfar du på nätet när du sover? Tänkte väl det. Så den som sist använder internet på kvällen stänger av alla uppkopplade enheter och routern/modemet efter sig. Den som först behöver det på morgonen sätter på det/den. Så enkelt var det. Har du /ni fasta rutiner är en timer på modemet/routern det enklaste. Har du rutiner so bidrar en timer till att skapa rutiner. Funkar åt båda håll.

Nätbefria dina nätter för bättre sömn
Lisel Humla Sjöstedt och en timer för nätbefriade nätter

Mera och flera Lisel godnattstunder

Du hittar alla Lisels godnattstunder dels på Facebook-sidan Urforma nu – Lisel Humla, dels här på sajten Urforma.nu. Här finns de äldsta i ett lager på en sida där de ligger rakt av i kronologisk ordning. Men från och med #89 så får varje avsnitt ett eget blogginlägg så att du kan fördjupa dig i

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.