Här kan du titta på Lisels godnattstunder

Lisels godnattstunderHär hittar du länkar till Lisels godnattstunder både på Facebook och Youtube. Lisels godnattstund är en cirka 30 minuter lång livesändning som kan än så länge ses live på Facebook tisdagar och torsdagar kl 21.00 – 21.30. Första sändningen kom i augusti 2017.  Från och med november 2017 sänds de enbart på tisdagkvällarna. Där finns också några korta trailers som i sig kan vara användbara för dig som tittare. Och nu samlas allteftersom alla Lisel godnattstunder från Facebook upp här på sajten Urforma.nu.

Syftet 

Syftet med Lisels godnattstunder är att vara till hjälp för dig som vill varva ner och förbereda dig för att lägga dig att sova mer i takt med din cirkadianska rytm, som lättare, sova bättre och vakna piggare. Därför sänds Lisels godnattstunder kl 21-21.30, en bra tid att just förbereda sig. Så du somnar inte till Lisels godnattstund, du förbereder dig för att och lägga dig så kropp och sinne kan göra det som behövs undernatten i rätt tid och lagom länge.  Bra tid att somna brukar vara runt 22-tiden, lite individuellt anpassat. Eller åtminstone lägga sig då…

Innehåll

Lisels godnattstund är uppbyggd med ca 15 minuters småprat om sömn och sömnkvalitet ur olika aspekter. Det kan handla om kost, om livsstil. Sista kvarten av sändningen brukar bestå av olika övningar och rörelser som bidrar till att du kan varna ner och förbereda dig för att somna, helst i bra tid i takt med kroppens rytm. Och Lisel? Ja, det är Lisel Humla Sjöstedt som du kan läsa aningen mer om här.

Smakprov på Lisels godnattstund

Här är några exempel på videos, först en trailer och en 30-minuters sändning. Ibland räcker det med en kort trailer som stöd för din egen rutin att varva ner på kvällen för att lägga dig i bättre tid för bättre sömnkvalitet. De långa sändningarna funkar lika bra att lyssna som titta på förhoppningsvis. 

Trailer till Lisels godnattstund 28 september 2017
Lisels godnattstund tisdag 3 oktober 2017

Och nu finns en sida där alla Lisels  godnattstunder hamnar förr eller senare. Och där du kan kan hitta den senaste. Du är inte längre beroende av att vara med på Facebook för att inspireras i dina rutiner och ritualer för en bättre sömn!