Podden Sov med mig har passerat 150 000 lyssningar

Är det dina lyssningar som gjort att podden Sov med mig nu har fler än 150 000 lyssningar? Vi pratar om början av april 2021. Det är helt otroligt fantastiskt. Jag är så stolt och tacksam för varje lyssning. Du som brukar lyssna på podden Sov med mig har kanske en aning om hur det gått till att det blivit så många lyssningar. Du vet ju hur du själv brukar använda Sov med mig som insomningshjälp. Vi avslöjar vad jag tänker på lite längre ner…

Podden Sov med mig på Anchor.fm

Lisels godnattstund och Sov med mig

I det här avsnittet av Lisels godstund som du här kan se som video på YouTube bjuder jag in er som lyssnar på podden Sov med mig. Bjuder in till vadå? Jo, att vara med i Lisels godnattstund och berätta om hur du använder den podden och andra poddar. Och inte bara det , berätta om dig själv och din sömnhistoria och dina sömntips. Lyssnar du på podden Sov med mig gör dig automatiskt till expert i frågan. Expert på att vara dig själv.

Titta på Lisels godnattstund här och nu

Så här kan du titta på Lisels godnattstund. Just här är YouTube-videon gjord före den transformeras till att också bli en podd att lyssna på. Min vision som jag berättar om här är att vi vänder på det och att vi först spelar in podden och att sen, vid ett senare tillfälle, spelar in ett eftersnack som video. Om du som är gäst i Lisels godnattstund vill det. Men visst är det ofta så att det är i efterhand du kommer på alla de där bra sakerna du inte sa första gången.

Nya tider, nya vindar för dig som somnar med mig

Du vet väl vad Sov med mig-podden är för nåt?

Ursäkta att jag bara tog för givet att du som läser det här känner till podden Sov med mig. Det är inte alls säkert att du gör. Det finns många människor som inte har svårt att somna. Det finns också många människor som inte lyssnar på poddar. Men om du har svårt att somna och om du lyssnar på poddar som hjälp att somna då har du sannolikt uppmärksammat att sov med -podden finns. Eller?

Det här fotot brukar i lite olika utföranden illustrera Sov med mig-poddens olika avsnitt. Ser du den lilla hunden som sussar i hörnet? Han heter Tao. Kanske har du undrat över det. Nu vet du.

Letar du poddar att somna till? Här är podden Sov med mig.

Podden Sov med mig med dig

Det blev en konstig mening. Men visst har du fattat principen. Jag längtar så efter att få prata med dig som lyssnar på mig i podden Sov med mig. På så sätt kan vi tillsammans utveckla podden så den blir ännu bättre. Och i princip är alla experter på sig själva. Hur mycket vi än inte förstår av och om oss oss själva. Så är vi ändå experter. Så du kan prata om dig själv och din sömn. Dina erfarenheter av att lyssna på Sov med mig-podden är med största sannolikhet intressant för fler än mig att lyssna på.

Ska vi som vet avslöja hur många gör som lyssnar regelbundet på Sov med mig-podden? Jo, de lyssnar på samma avsnitt många gånger. Många har vissa avsnitt de tycker bättre om, av olika anledningar. Ja, jag kommer direkt att tänka på barn och godnattsagor. Samma saga om och om igen, eller hur. Tänk vad vi skulle kunna prata om det här när du är gäst i Lisels godnattstund. Det här och så mycket mer…

Länktips

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.