Går det att hoppa in i Hemmagympa online nu?

Kära Dagbok,

Så här är läget i Hemmagympa online nu. Vi började ju det jag, Fröken Humla just nu kom på ska heta Vårvinter-terminen idag i Hemmagympa online. Och vi, det är alla de som hitintills så klokt valt att bli eller fortsätta vara silver-medlemmar.

Vårvinter-terminen börjar i Hemmagympa online nu

Den börjar idag måndag den 1 februari och varar ända till den 31 mars. Vilken veckodag är den 31 mars? Vem kan sånt utan att kolla? Aha, det är en onsdag. Bra då har vi nu 8 och en halv vecka framför oss att ha det trevligt tillsammans samtidigt som vi får helt unik träning i en unik tid. För det lever vi fortfarande i.

Träning online är här för att stanna

Jag tror att träning online kommer att stanna kvar även när vi kommer att kunna röra oss friare i samhället igen. Lättillgänglig och anpassad träning behövs och kommer att behövas även framgent.

Vittra samtal i Zoom-salongen

Det pratade vi om i vår Zoom-salong idag. Där kan vi som är silver-medlemmar träffas före och efter våra gemensamma gympapass. För även om vi tränar var för sig framför YouTube-skärmen så kan vi välja att göra det vid samma klockslag så att vi kan hänga tillsammans före och efter. Precis som i ett omklädningsrum. Fast vi är i en Zoom-salong….

Hemmagympa online nu i vår Zoom-salong hälsar Fröken Humla

Vi pratade om så mycket, på den lilla tiden. Och vi höll oss i princip till vårt tema, Hemmagympa online nu. Vi pratade om stolen vi sitter på när vi gör Sitt ner-gympan. Tänk att Sitt ner-gympan är så bra! Det kunde jag själv knappt tro innan vi började den 24 mars 2020.

Sittgympa på balkongen inspirerar

En av oss brukar köra Sittgympa ute på balkongen. Nu, på vintern! Hon bylsar på sig kläder och kör på i den friska, kalla luften. Vi andra inspirerades till olika egna varianter. Allt ifrån att öppna balkongdörren och andas in den kalla luften en liten stund till min tokigare idé…

Jag har nog tänkt det förut men nu kom det ända upp till ytan och jag kunde sätta ord på det. Så är det att pratas vid. Som en variant av vinterbad så skulle jag ju kunna gå ut balkongen så lättklädd som det passar sig. Vi hade många olika förslag på hur i vårt samtal i zoom-salongen. Bara för att jag skriver det här blir jag ju nu tvungen att genomföra det också. Och rapportera…

På tal om inget annat, hur skulle det vara att träna lite Sitt ner-gympa här och nu. På knappt 7 minuter tar vi oss i lugn och ro igenom ett 45-minuters pass. Nästan magiskt…

Så sittgympar du med resultat

Vill du köra hela passet istället? Du vet var du hittar det…

Vad finns i Hemmagympa online nu?

Vi har ju två olika typer av träning i Hemmagympa online med Fröken Humla. De vi kör live och där det funkar med liten skärm och de vi kör inspelade där det passar bättre med större skärm. Vi har inspelade varianter även av live-passen. För i den bästa av världar så tränar silver-medlemmarna på det sätt som passar dem bäst. Live-passen på fasta tider, Inspelade pass på fasta eller fria tider. Kanske en kombo blir allra bäst.

De olika slags gympor som ingår är ju faktiskt ganska olika till karaktär. De skapar en helhet där du kan träna så många olika aspekter av dig. Men det räcker också att ha en enstaka sort som favorit. Alltifrån att ligga och lyssna på Rörelse i vila till att dansa omkring till Stå upp-gympan.

Vad kostar Hemmagympa online nu?

En termin i Hemmagympa online med Fröken Humla kostar nu 495 kr. Om jag räknar rätt så har du den här första Vinterterminen totalt 34 möjligheter att träna tillsammans. Lägg till dina möjligheter att träna på egen hand. ..

Skulle det vara att du bara är ute efter just en av gymporna, Kanske Ansiktsgympa med resultat så lönar sig terminskortet snabbt. Ett enskilt gympapass är värderat till 120 kr.

Förlåt dagboken,

Jag började visst prata till eller med de som funderar på att bli silver-medlem i Hemmagympa online med Fröken Humla. Fast det blev nästan samma slags prat.

Nu ska jag fortsätt till min offline-gympa. Några av de organisationer som brukar anlita mig som vattengympaledare har fortfarande sin verksamhet igång. Där vi gör allt enligt rådande regler. Jag älskar vattengympa!

Medlemsportal för silver-medlemmarna

När jag kommer hem ska jag pyssla vidare med medlemsportalen för silver-medlemmarna. Söndag kväll råkade jag skapa ett fel som bara supporten kan fixa. Det har de gjort. Nu ska vi bara fixa så att jag inte kan göra om just det felet. Och så att vi får det så här festligt!

Bonusen för de som blir silver-medlemmar

I väntan på det kan de som nu blivit silver-medlemmar passa på att boka in sitt PT-samtal. Ja, PT som i Personlig Träning. Det ingår som bonus när du blir silver-medlem

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.