Ansiktsgympa som formar fejset

Ansiktsgympa som funkar och verkligen verkligen formar fejset finns. Har du letat efter det? Ansiktsgympa på svenska som du kan träna direkt online. Har du letat efter det? Du kan ha kommit rätt. Du har hittat Minigympan som formar fejset!

Ansiktsgympa är lika med Minigympa

Minigympa är ansiktsgympa men Minigympa är också så mycket mer än bara ansiktsgympa. Därför har jag, Lisel Humla Sjöstedt som konstant skapar Minigympan valt att kalla det just Minigympa. Det är både bra och dåligt. Dåligt för dig som söker efter ansiktsgympa. Men nu äntligen har du hittat Minigympan! Den bästa ansiktsgympan du kan få online på svenska.

Minigympan formar fejset på Facebook

Grejen är att den bästa Minigympan hittar du på Facebook. Om du tillhör den lilla skara som inte är på Facebook kan det vara värt att gå med där bara för Minigympan. Du kan ställa in din profil så du slipper allt annat på Facebook. Om det är viktigt. På Facebook kan du träna dina ansiktsmuskler och andra små bortglömda muskler i Minigympa-klubben. Ja, namnet är lite barnsligt men det det som är charmen. Här kan du läsa mer om Minigympan här på Urforma nu. Eller också går du direkt till Facebook: Minigympa-klubben BAS är en gratis-grupp på Facebook som du kan gå med i direkt. Varje måndag kommer en ny träningsvideo på 10 minuter, samma program som en ljudio att lyssna på samt en kort mini-lektion med anknytning till träningsprogrammet.

Minigympa-klubben BAS - ansiktsgympa som formar fejset
Gå med i gratisgruppen Minigympa-klubben BAS direkt!

Ansiktsgympa som formar fejset är ovanligt

Minigympa är ansiktsgympa som verkligen formar dina muskler i ansiktet men även övriga bortglömda småmuskler. Bortglömda i vanlig gympa och träning. Där är det så mycket annat som ska hinnas med, så många stora muskelgrupper att ansiktet och andra småmuskler glöms bort. Det är faktiskt så att det är till fördel att träna ansiktsmusklerna online framför en skärm för där syns rörelserna bättre så att du lär dig dem bättre.

Hur ser gympafrökens ansikte ut då?

Vi slänger in en bild från ett träningspass online: Naturligt ansiktslyft med mig Lisel Humla Sjöstedt. Såklart jag har rynkor och häng men så fyller jag också 60 år nästa gång. Men även då går att ha ett spänstigt ansikte som matchar en spänstig kropp och ett spänstigt sinne. Eller hur…

Lisel Humla Sjöstedt in action

Ansiktsgympa som formar här och nu

Okej vi slutar med en video där du kan börja dansa bort dubbelhakan! Ansiktsmassage-dans! Det är inte dumt det!

Ansiktsgympadans för mindre dubbelhaka - Facial fitness dance as a double chin minimizer

Sådär ja. Nu ska du väl hitta hit om du söker på orden ansiktsgympa, ansiktsgymnastik, före och efter, träna bort rynkor och häng med mera. För det är ju hit du vill komma om du vill ha resultat och trevligt på samma gång.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.