Julkalender Minigympa

Julkalendern Minigympa 2017 planeras

Här planeras det inför den bästa Julkalendern Minigympa hitintills. Vi börjar med lite historia. Innan vi hamnar här och nu.

Julkalendern Minigympa 2015 & 2016

Julkalendern Minigympa 2015

Det har bara funnits en Julkalender Minigympa tidigare. Den gjorde jag 2015. Innan Facebook Live fanns. Längesen. Men.Youtube fanns. Facebook fanns. Och jag gjorde små korta videosnuttar med den inbyggda urusla kameran som finns i iMac. Sent på kvällarna. I mörkret. Varje videosnutt var cirka en minut. Det var och är väldigt bra videosnuttar med fantastiskt bra små rörelser och övningar (här en tung tungrörelse) som lätt gick och går att göra framför skärmen. Jag körde det som evenemang på min företagssida på Facebook vilket gick sådär eftersom ett evenemang bara får vara max 14 dagar och en julkalender är faktiskt 24 dagar. Nå, jag sände samma filmer i repris förra året, 2016.

Julkalendern Minigympa 2017 på gång

Julkalenderns Minigympa 2017 planerasNu är det nya tider. Facebook Live har väckt filmstjärnan i mig. Jag sänder Facebook Live hejvilt. Har du inte tittat på Lisels godnattstund kan du välja vilken show som helst på Facebook eller Youtube. Och nu är det dags att planera för en helt ny Julkalender Minigympa för 2017. Jag lär mig medan jag gör. I år kommer Julkalendern Minigympa sändas i en sluten Facebook-grupp som du kan anmäla dig till. Då kommer jag bort från strulet med evenemang och antal dagar och Julkalendern Minigympa blir aningen mer exklusiv. Bara de som är med i Facebook-gruppen kan följa Julkalendern Minigympa 1 – 24 december 2017. Så här långt tänker jag att filmerna ligger kvar till den 31 december 2017.

Visst vill du vara med!

Det är super-rörelser som kommer att ingå i Minigympan: Ansiktsgympa, Antirynkgympa, Antigympa. Du kan bara titta eller bara lyssna eller både titta och lyssna. De läggs ut i den slutna Facebook-gruppen på morgnen varje dag 1 – 24 december 2017. I gruppen kommer också fler advent- och julförberedande happenings äga rum: Glöggparty, Luciafirande, Uppesittarkväll med mera.

Visst vill du vara med med. I god tid innan 1 december får du en inbjudan till den slutna Facebookgruppen. Välkommen att till den mysiga minigympan i midvintertid.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.