Julkalendern på Facebook är igång!


Handhjärta
Och det går bra med Julkalender Minigympa! Från mitt perspektiv sett. Dels enligt statistiken på Facebook. Det är beroendeframkallande att kolla statistik på nätet. Bra träning i att stå emot konstant koll. Idén att göra julkalendern fick jag i slutet av förra veckan. Naturligtvis finns en massa förberedande tankar och erfarenheter som tillsammans utgör grogrund för att just den här idén skulle poppa upp. Men kort om tid blev det. Så jag har inte så värst många färdiga filmer på lager. För att vara ärlig så har jag bara två till. Inspelade nu ikväll.

Däremot har jag en livstid av erfarenhet att plocka ifrån. Att koka ner en rörelse till ca en minut och dessutom inte säga ett ord i onödan kräver dock min fulla kompetens. Många omtagningar blir det. Ikväll fick en av mina döttrar t o m pudra näsan på mig för att jag inte skulle se blank ut typ femte omtagningen. Men inget smink. Jag strävar efter genusmedveten gestaltning. Genusfotografen är min läromästare och föredöme. Det är ju lite gullighetsvarning på att göra ett hjärta med händerna  som i första dagens lucka och gullig är inte bra. Inte för en kvinna i min ålder. Hm. Har jag inte huvudet lite väl mycket nerböjt just här också? Äh. Jag gör ju nåt på bilden. Jag är ett subjekt. Inte ett objekt. Och varje handling har sitt syfte. Det är godkänt.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.