Din bästa sömn

Bästa sömnen någonsin – hur då?

Din bästa sömn någonsin!?! Hur kan hon, den där Lisel Humla utlova bästa sömnen? Tja, sömn har ju blivit min expertis så det ska nog gå bra. För det jag kan erbjuda dig är att rapportera från den amerikanska s.k. summiten Your best sleep ever som erbjuder dig möjligheten att skapa din bästa sömn någonsin. Vi går igenom det hela stegvis.

Bästa sömnen med länk till summiten Your best sleep ever

Best sleep blir ju bästa sömnen

Att jag, Lisel Humla kan lova dig bästa sömnen någonsin är att jag kommer att följa den engelskspråkiga intervjuserien Your best sleep ever. Hur kan det hjälpa dig att få din bästa sömn någonsin? Jo, förutom att du själv kan ta del av alla de intervjuer som summiten Your best sleep ever öser ut under sin gratis-vecka 16-22 mars 2020 så kan du även få den sammanfattad av mig, på svenska. I text och i video. Det är en helt unik möjlighet. Som är gratis under samma period. Eller lite längre. Mina kommentarer och tolkningar finns tillgängliga gratis 15-23 mars 2020. Det är alltså söndag 15 mars till måndag 23 mars.

Lisels godnattstund för bästa sömnen

Varje vecka sedan sommaren 2017 (med vettiga uppehåll naturligtvis) har jag sänt Facebook-showen Lisels godnattstund. Nu är det tiden torsdagar kl 21 till 21.30 som gäller. Live-sändningen kan du ta del av på Urforma nu – Lisel humla på Facebook.

Bästa sömnen med Lisels godnattstund

Lisels godnattstund på urforma.nu

Därefter presenteras den emellanåt här på sajten så att även du som inte är med på Facebook kan ta del av den underhållande visdom som där presenteras. Så redan där har du en guldgruva att ösa ur för att få din bästa sömn någonsin. Och det är från Lisels godnattstund vi nu gör avstamp in i en helt ny form av kunskapsförmedling genom att följa summiten Your best sleep ever. Här kan du titta på just det avsnitt av Lisels godnattstund där vi går igenom hur vi kan följa den tillsammans på svenska.

https://www.facebook.com/urforma/videos/239003394160399/

Men vad är en summit då?

Ja, just det. Jag är så van vid summits så det är nästan för självklart för mig men jag insåg häromdan att jag inte visste vad ordet ”summit” betyder på svenska. Jag har gjort min egen översättning till ordet samling. För en summit är en samling av intervjuer med olika experter på ett tema som presenteras online under en begränsad tid.

En god vän lärde mig att summit betyder ”höjdpunkt”, tolkat på många olika sätt bland annat som ”toppmöte”. Ja, i det här sammanhanget så brukar inte de olika experterna prata med varandra utan det är en eller ibland några värdar som intervjuar de olika experterna. Och under en begränsad tid så öser de ut vanligt så pass många intervjuer per dag att det nästan är omöjligt att hinna ta del av dem alla. Och så är de på engelska. Vanligtvis. Och när den begränsade tiden är slut finns intervjuerna bara tillgängliga att köpa. Det går naturligtvis att köpa summiten även under tiden den sänds gratis. Varje intervju brukar vara på sådär 30-60 minuter. Och du har bara 24 timmar på dig. Ofta kommer en bonus-helg veckan efter där alla intervjuer finns tillgängliga.

Your best sleep på svenska kanske passar dig bättre

Mitt erbjudande till dig är möjligheten att ta del av mina dagliga sammanfattningar av summiten Your best sleep ever. Jag kommer att sända den daglig video på ca 30 min där jag sammanfattar dagens intervjuer. Det är ju tidsskillnad mellan USA och Sverige men det ger sig. Jag tror att jag kan sända live varje kväll kl 21 under tidsperioden 15-23 mars 2020. Det beror lite på livet. Vi kommer att respektera reglerna för summiten så mina kommentarer är gratis bara under samma tid som de engelskspråkiga sändningarna är gratis. Jag tror också att även du som själv lyssnar på summiten på engelska kan ha glädje av mina kommentarer. Det kan ju bli en diskussion, ett toppmöte även på svenska…

Anmäl dig här till Din bästa sömn på svenska

Du som vill ta del av Din bästa sömn på svenska anmäl dig här. Det är helt gratis och du får länk varje dag till den dagliga sändningen. Plus en liten present som tack…

Similar Posts

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.