Gympa online i mellandagarna till att börja med

Letar du efter gympa online nu i mellandagarna får du här en lång lista med möjligheter. Vi börjar med ansiktsgympa och slutar i poolen. Till att börja med…

Vad vill du börja med?

Gympa online kan vara så mycket. Här hittar du aktuella möjligheter, då, nu och sen…


 1. Minigympa för ansiktet och andra små muskler
  LIVE Söndag kl 15 den 27/12 på Facebook. En rolig halvtimme med Minigympa för dina småmuskler. Därefter titta när du vill. Där introduceras även en gratis möjlighet att få din ansiktsgympa gjord varje dag!
 2. Rörelse i vila online presenteras
  Antigympa, Syntonics, kärt barn har många namn och samlas Rörelse i vila. Längtar du efter djup avspänning och kroppskännedom har du hittat rätt.
 3. Hemmagympa online med musik
  Party-tajm med Sitt ner- eller Stå upp-gympa till härlig musik. Vi YouTube kan du t o m se det på tv…
 4. Längtar du efter vattengympa…
  Häll upp ett fotbad och titta på en video som inspirerar dig inför nästa termin. Det kommer nog en video till…
Julkalendern Vattengympa med Fröken Humla

1. Minigympa för ansiktet och andra småmuskler

Ser du det här i tid kan du vara med LIVE men även i efterhand kommer det att kännas som LIVE. Och du har ända till Tjugondag Knut på dig att leka Luck-lekar så din ansiktsgympa blir gjord. Ser du det här senare får du vänta till näst Julkalender Minigympa eller kolla upp vad som är på gång på Minigympa-fronten nu.

Tredjedag jul som helgdag avskaffades visserligen 1772 då den stora kalenderreformen genomfördes. Men vi kan ju fira den ändå. Som en fortsättning på adventsfirandet med ansiktsgympa. Så söndag den 27 december kl 15 blir det LIVE Minigympa-party på Facebook där Luck-leken introduceras.

Gympa online med t ex Minigympa med Lisel Humla

Eller om det passar dig bättre att läsa om det här. Vi har till och med två luck-lekar. En frågesport på sajten Urforma.nu och så ett ”lotteri” för er som är på Facebook/Messenger. Det går att vara med på båda…

Ansiktsgympa är perfekt som gympa online via mobilen. Du ser tydligt hur rörelserna ska göras. För det räcker inte med att titta på videon….

2. Rörelse i vila online presenteras

Nu har du chansen att hänga med på nästa presentation av Rörelse i vila online. Det räcker med att du är nyfiken så är det rätt för dig att vara med. I presentationen kan du testa hur det är att göra Rörelse i vila och du får reda på mer om vad det är och hur du kan fortsätta.

Det går bara att vara med live. Inga repriser. Vi kör max en timme via Zoom. Det funkar utmärkt att vara med via mobil. Du behöver inte vara med i bild om du inte vill. Men det är trevligt att se varandra när vi pratar. Inget spelas in när nån deltagare är med på bild.

När vi tränar Rörelse i vila ligger du på golvet (eller sängen) och lyssnar bara på instruktioner. Då behövs ingen kamera på ens. Det krävs inga förkunskaper att vara med. Din nyfikenhet och längtan efter avspänning och fördjupat välmående är viktigast.

Här kan du läsa mer och anmäla dig till nästa presentation.

3. Hemmagympa online till musik

Vad som än händer i vår värld behövs gympa online så Hemmagympa online med Fröken Humla fortsätter. Nu i mellandagarna testar vi ett nytt format för att göra gympan ännu trevligare. Vi testar mer gemenskap och bättre ljud. 

Du kan vara lugn. Ingen är med på bild mer än fröken under själva gympan. Men nu testar vi frivilligt för- och eftersnack via Zoom. Sen kör vi ett inspelat gympapass där jag fixat till det bästa ljud jag kan (och jag lär mig dra i reglagen hela tiden). Gympan kör vi fortfarande via YouTube så du kan titta via din teve om du har den möjligheten.

Alla som vill kan vara med och testa det nya formatet den här veckan.  Vi kör Sitt ner-gympa måndag kl 11 den 28/12 och Stå upp-gympa onsdag kl 15 den 30/12.

Ser du det här i tid skriv en kommentar och säj att du vill vara med. Eller hör av dig på annat lämpligt sätt. Annars är det bara att kolla vad som gäller just nu för Hemmagympa online med Fröken Humla!

4. Längtar du efter vattengympa…

Häll upp ett fotbad och vifta med tårna när du spanar in de här rörelserna. Visst längtar du ner i poolen och få testa själv. Har du tur kommer en vattengympa-video till när de här två minutrarna är klara. Så du kan sitta kvar. Och vifta på tårna…

10 Noodle Exercises

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.