Lisel Humla – Urforma nu

Äntligen! Rörelse i vila online

Har du också längtat efter att lägga dig ner på en varm matta och göra Rörelse i vila i lugn och ro? Vad är det som behövs för att det ska bli av?

Rörelse i vila online med Lisel Humla, Urforma nu

Som tiderna är nu är träning online ofta enda möjligheten. Äntligen finns Rörelse i vila online. Och du kan bli pionjär. Bli en av de första att vara med i en test-grupp. En Rörelse i vila online-grupp.

Men för att kunna vara med i test-gruppen behöver du först vara med på en presentation så du vet vad det handlar om. Du är faktiskt välkommen att vara med på fler presentationer. T ex nästa

Prova på-presentation som äger rum online söndag den 17 januari kl 15-16.

Du kan vara med via en smart mobil, surfplatta eller dator. Vi kör via Zoom. När du anmält dig får du också möjlighet att träna på Zoom i mobilen i en kurs som är gratis för tillfället. Begränsat antal platser.


Vem är Lisel Humla

Lisel Humla (Liselott) Sjöstedt är en av pionjärerna inom Rörelse i vila i Sverige. Hon har lång erfarenhet av att instruera grupper offline och nu även online. När du anmält dig till presentationen kommer flera möjligheter att redan innan småträna lite för att kolla läget…