Dubbelhake-utmaningen 2020 sammanfattad

Tack alla som var med i Dubbelhake-utmaningen 2020, sista veckan i juni. Ännu är det ingen tradition men vi är på väg. Det var andra sommaren i rad som vi körde Dubbelhake-utmaningen som en 5-dagars gratis utmaning på Facebook. Det är nästan märkligt vilken bubblande glädje, gemenskap och energi de som är med och är aktiva skapar i den Facebookgrupp utmaningen äger rum i.

träna bort dubbelhaka

Vad är väl en 5-dagars utmaning på Facebook

Lätt att glömma bort, halka efter, få dåligt samvete av och alldeles, alldeles underbar. En 5-dagars utmaning på Facebook, sa jag gratis, är som ett tomtebloss som lyser kort, intensivt och förtrollande och sen slocknar den. Det är det där utslocknandet jag vill motverka dels genom den här sammanfattningen dels genom att ge möjligheter till ett vardagligt värmande ljus av dubbelhake-träning. Eller att skulptera haklinjen som är vad vi kommer fram till ju mer medvetna vi blir genom Dubbelhake-utmaningens till synes enkla rörelser…

Så här gjorde vi Dubbelhake-utmaningen 2020

För att vara med i Dubbelhake-utmaningen behöver du anmäla dig via mail. Då gäller det ju först att du blir medveten om att Dubbelhake-utmaningen finns. Det blir du om du står med på min maillista. Här kan du sätta upp dig specifikt på väntelistan för Dubbelhake-utmaningen oavsett om du är med på nån av mina maillistor eller ej. Sånt är svårt att hålla ordning på. Är du med på den väntelistan får du bara tips om dubbelhake-träning. Sen gäller det ju att se själva mailet, öppna det, läsa det, anmäla sig, hålla koll på mailen som kan hamna i skräppost/kampanjer etc. Pust. Jobbigt bara att skriva.

Här kan jag ge lite konstruktiv kritik till mig själv. Nästa gång gör jag det möjligt att få allt material till utmaningen via Messenger. Här kan vi hjälpa varandra redan nu. Du sätta upp dig själv på Messenger-listan för Dubbelhake-träningstips och jag levererar. Då får du självklart en VIP-inbjudan inför nästa Dubbelhake-utmaningen.

Dubbelhake-utmaningen 2020

Varje dag under Dubbelhake-utmaningen 2020 fick de som anmält sig ett mail med tre uppgifter, att:

  1. träna med hjälp av en kort video
  2. berätta om sin träningsupplevelse i Facebook-gruppen där utmaningen ägde rum och peppa andra
  3. reflektera över dagens uppgifter i en privat enkät.

Sen gällde det att göra alla uppgifter i tid för att vara med i utlottningen av olika priser, dagliga priser och de stora avslutande priserna. Under utmaningens gång peppade även jag deltagarna genom flera livesändningar; Frågor & Svar, Kom i kapp-party och Utlottningen av de stora priserna. Och när allt det var klart, på den sjunde dagen, eller kvällen, plockades allt material bort. Deadlinen är så viktig. För att göra det mer möjligt att få det gjort.

De dagliga priserna

De dagliga priserna som du kvalificerade dig för genom att svara på enkäten inom en viss tid var en session Personlig träning online. Även den genomförd på Facebook. De har ett så bra bokningssystem och du har tillgång till din inspelning av i din alldeles egna privata Facebook-grupp. Där kan du ta tillvara allt bra vi pratade om och gjorde. Och vi kan följa upp när och om du vill. Och om du nu inte vann en session Personlig träning online med Fröken Humla så kan du ju boka en själv…

De tre stora priserna

De tre stora priserna följde en konsekvent linje. Brons, silver och guld en plats i VIP-gruppen Vi som skulpterar haklinjen. En fantastisk spin off till Dubbelhake-utmaningen 2020 som alla som vill kan ta del av. En exklusiv Facebook-grupp där du har tillgång till allt material från Dubbelhake-utmaningen t o m den 30 juni 2021. Så ju fortare du går med desto smartare.

Jag hade tänkt att det skulle vara en självstudie-grupp men det blir nog till att tänka om. Jag tänker använda gruppen för att experimentera med hur du som är med verkligen kan få träningen gjord så att den faktiskt ger resultat. För tro mig. Det är bara om du tränar kontinuerligt som du når resultat.

Silver och guld-vinnaren fick också en session Personlig träning. Guld fick som grädde på moset också en plats i Hemmagympa online sommaren 2020. För där tränar vi hela kroppen med samma snälla filosofi vilken förstärker dina möjligheter att faktiskt transformera din haklinje. På riktigt.

Kladdkaka utan mjöl

Det var också den erbjudna genvägen i uppföljningen veckan efter Dubbelhake-utmaningen. Vi körde det jag nu kallar ett peptalk med en aningen annorlunda vinkel på hur du får din regelbundna fysiska träning gjord. Må det gälla haklinjen eller hela dig. Du kan fixa det själv men kraften i en gemenskap och en bra instruktör är svår att matcha själv. Därav Hemmagympa online med Fröken Humla. Du kan ju kolla vad som gäller nu när du läser det här.

Tröstpris till alla i Dubbelhake-utmaningen 2020

Till råga på allt fick alla som anmält sig, vare sig de ens killat sig under hakan eller ej under hela Dubbelhake-utmaningen 2020 ett tröstpris. Alla vinner, precis som på Gröna Lund, eller Liseberg, eller…

Men vet du hur svårt det är att ens ta tillvara ett givet pris. Och tröstpriset räcker med att du läser en gång så har du en vana för livet som varje dag stärker dina hakmuskler och samtidigt hjälper dig i din dagliga detox.

Foto av Lum3n från Pexels

Du som anmälde dig till Dubbelhake-utmaningen 2020 har den gåva i din mail. Serverad. Tycker du att det är jobbigt att leta i mailkorgen (jag förstår dig) eller du inte anmälde dig i år så finns en möjlighet till att få det supersmarta tröstpriset. Just det, du anmäler dig till messenger-utskick för Vi som skulpterar haklinjen. Det är allt. Du bara anmäler dig till listan så får du tröstpriset levererat via Messenger. Och föredrar du mail är det som sagt mail-väntelistan för Dubbelhake-utmaningen som gäller. Det är fortfarande upp till dig att ta tillvara på det…

Dina fördelar av Dubbelhake-utmaningen 2020

Har du listat ut dina fördelar av Dubbelhake-utmaningen 2020. Allra mest fördelar fick naturligtvis de som aktivt genomförde hela utmaningen och allra mest fördelar fick ju den som vann guld-priset. Men här och nu, vilka fördelar finns för dig? För det är det som är grejen. Under de 5 dagarna brann Dubbelhake-utmaningen som ett tomtebloss men nu efteråt brinner den som ett stort gilleljus. Det vara länge och skapar mysig gemenskap.

Vara med i de gemenskaper som passar dig

Vi som gillar ansiktsgympa

Hänger i Facebook-gruppen Vi som gillar ansiktsgympa gör du kanske redan. Eller så går du enkelt och självklart gratis med.

Dubbelhake-utmaningen 2020 ägde rum i Facebook-gruppen Vi som gillar ansiktsgympa

Det finns ju inget som hindrar att du är med i flera Facebook-grupper…

Vi som skulpterar haklinjen

Häng i Facebook-gruppen Vi som skulpterar haklinjen om du vill ta tag i din hak-situation. Där har du tillgång till allt material från Dubbelhake-utmaningen 2020 mer träningsmöjligheter tillkommer hela tiden.

Vi som skulpterar haklinjen med allt från Dubbelhake-utmaningen 2020

De som hade anmält sig till årets Dubbelhake-utmaning fick alla erbjudandet att bara betala 200 kr för att vara med i gruppen t o m den 30 juni 2021. Ordinarie pris är 300 kr. Du som läser det här är också värd det förmånliga priset 200 kr. Ju snabbare du går med desto smartare, eller hur…

Hemmagympa online med Fröken Humla

Häng i Hemmagympa online med Fröken Humla som ligger helt utanför Facebook. Där kan kan träna hela dig, med live-pass på bestämda tider eller när du vill i efterhand. Känslan av att gympa tillsammans har du vilket som.

Hemmagympa online med Fröken Humla med bl a Stå upp-gympa live.

Även här har du en gratis-möjlighet som bronsmedlem. Men allra mest och allra bäst är det att vara silvermedlem. Här kan du kolla vilka smarta erbjudande det finns just när du ser det här.

Slutsats från sammanfattningen

Jag som anordnar Dubbelhake-utmaningen är nöjd på det stora hela med 2020 års upplaga. Det finns en hel del jag skulle vilja göra ännu bättre nästa gång för att göra det ännu mera möjligt för ännu fler att faktiskt klara av och genomföra alla moment i utmaningen. Den känslan är så härlig.

Det är därför jag nu efteråt så gärna vill att många hittar in i de olika gemenskaper jag erbjuder för medveten och annorlunda träning. Jag hoppas du är en av dem. Det lilla ljus jag har det ska få lysa klart…

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.