Julkalendern 2020 för vattengympaledare

En sällsynt variant av julkalendern 2020, eller hur? Hur ofta får vattengympaledare en egen julkalender? Och med ett så unikt upplägg. Hur många vattengympainstruktörer känner du som ska vara med på BAFC 2020? Och dessutom rapportera om det i Julkalender-form?

Julkalendern 2020 om BAFC

Vi går igenom det i detalj. BAFC står för Boarderless Aquatic Fitness Conference. Den gränslösa vattengympa-konferensen anordnas av AEA. Som i sin tur står för Aquatic Education Association. En internationell intresseorganisation för vattenträning.

Jag är medlem och certifierad i AEA sedan flera år. Jag tror det var 2016 jag var med på min första IAFC i Florida. Därefter har det blivit två sådana konferenser till. Sen kom COVID och nu är det online som gäller.

BAFC 2020 går av stapeln 3-5 december och jag ska vara med! Online, som deltagare. Det gör att jag får ihop ett gäng poäng som behövs för att underhålla min certifiering. Jättebra system. Det räcker inte att gå kurs en gång och sen är klart. Livslångt lärande gäller oss alla i allmänhet och vattengympaledare i synnerhet. Om jag får bestämma.

Hur kan BAFC 2020 bli Julkalendern 2020?

Online-konferensen består av ett stort antal workshops och lektioner under tre dagar. I Sverige sänds de live kvällstid. Skönt. Det blir inte mitt i natten i alla fall.

Redan under mina tidigare IAFC har jag haft ambitionen att berätta om mina upplevelser, mina reflektioner. Det har väl gått så där. Alla intryck under en vecka i Florida med träning och gemenskap från morgon till kväll behöver verkligen bearbetas för att förankras.

Jag har provat olika sätt att ta tillvara all den kunskap jag fått med mig från att ha varit med på tre IAFC: Reseberättelse här i bloggen. Workshopen Vattengympa som ett fiskstim till exempel.

Vattengympa som ett fiskstim - AEA 2019

Just nu sammanfaller BAFC med vår Julkalender-tid. Jag älskar Julkalendrar online. Och jag älskar att gå kurs och verkligen vårda och respektera det som lärs ut. Simsalabim…

Vill du ta del av Julkalendern om BAFC 2020?

Vattengympaledare som vill mer kommer att få det förspänt. De får nämligen Julkalendern om BAFC 2020 serverad i Facebook-gruppen med samma namn. Vattengympaledare som vill mer alltså. Ja, den är gratis att vara med i. Varje dag, 1-24 december finns en lucka att öppna där.

Julkalendern 2020 om BAFC

Bakom den luckan finns nåt som kan inspirera dig som vattengympaledare. Vare sig du är aktiv, blivande eller vilande gruppträningsinstruktör för vattenträning. Det blir naturligtvis inte samma sak som om du vara med själv på BAFC. Men det kan inspirera dig, väcka tankar inför din framtid som vattengympaledare.

Om du inte är med på Facebook då?

Jag vet att det faktiskt finns de som inte är med på Facebook. Heder! Hur ska vi göra om du också vill ta del av Julkalendern 2020 om BAFC 2020. Hm. Ska vi börja med att du bara skickar ett mail till mig. Eller skriver i meddelande-rutan här nere. Då ser visserligen andra ditt meddelande också. Det är ju bra.

Vattengympaledare som vill ännu mer…

I Julkalendern 2020 om BAFC 2020 får du nosa på en massa kunskap om vattenträning ur många olika perspektiv. Men om du vill jobba lite mer och höja din kompetens på riktigt. Det vill säja GÅ KURS! Det är då vi har Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill ännu mer. Jag tror att januari är en bra tid för vattengympaledare som vill ännu mer. Vad tror du?

Vill du veta ännu mer…

Om du ännu inte får mail från mig emellanåt om sån som intresserar vattengympaledare beställ nyhetsbrevet! Kryssa i att du vill ha det som är för vattengympaledare. Och som du kommer ihåg. Det passar lika bra för aktiva, blivande som vilande…

Vill du också certifiera dig i AEA

Här i Sverige sker det via Åsa Hellström-Hultgren. Här kan du kolla in hennes sajt och se vad det innebär och när det är möjligt.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.