Vattengympa-konferens i Florida minsann

International Aquatic Fitness Conference. Internationell vattentränings-konferens.  I Palm Harbour i Florida. Andra veckan i maj. Nästa vecka 10-15 maj. Och jag ska åka dit!!! Jag ska volontär-arbeta några dagar och jag ska dela ett vansinnigt stort hotellrum med en annan deltagare som verkar så trevlig. Det kan bara bli bra. Sa jag att det är på en Spa-anläggning? I Florida? Vattenträning från morgon till kväll. Hänga med andra, såna som jag.

Tänk att jag lyckats göra det möjligt att vara med. Det är stort för mig. Jag vet att jag är bra på  att instruera vattenträning, både i grupp och enskilt. Och jag vet att jag är bra på att utbilda instruktörer. Nu blir jag ännu bättre. Uppgraderad…

Hur ser det ut på spa-stället då? Får väl spana lite…

23fbc8fe712c74680fb4de22acfdd3e4

Publicerad i Vattenträning Taggar:
One comment on “Vattengympa-konferens i Florida minsann
  1. Eva skriver:

    På engelska dessutom.

    Borta bra men hemma bäst!

    Du kommer att entusiasmera dem

Kommentera