HiphopLisel

Hip hop i vattnet-premiären gick bra

Solen sken, himlen var blå och 5 fantastiska deltagare vattengympade sig varma och glada på premiären av hip hop i vattnet på Vanadisbadet. Jag var också varm och glad. En av deltagarna var en hiphopdanstjej.  Hon hade dansat hiphop i evighet och visste massor om hiphop och hade massor av kunskap att dela med sig av. Det är jag så tacksam för.

Ner i vattnet

Efter passet hoppade jag ner i vattnet och utvecklade koreografin med det gänget som gympade lärt mig och mina egna upptäckter och insikter. Hiphop-rörelserna har riktning ner och den bästa vattengympan görs genom att jobba ner. Hiphop är således optimalt i vattnet!

Vi fortsätter hela sommaren, varje söndag kl 10 på söndagar blir det hiphop-vattengympa på Vanadisbadet. Den 19 juni kostar det bara badentré. Därefter kostar det 50 kr i gympa-avgift (40 kr för pensionärer).

Hip hop-ig attityd

Hiphop är attityd lärde jag mig idag. Hiphop är många olika kulturuttryck. Så med min graffitimönstrade oversized brallor med häng och t-shirt över långärmad tröja skapade jag min attityd idag.Observera mina fingrar… Och vi jobbar ”ner”! Och mina hip hop-ladies i vattnet hade verkligen attityd. Ps. Musikanläggningen vi hade idag är verkligen old school. Precis som flera av stegen. Nu har jag med inspiration från dagens pass hittat på nya rörelser. Kom och prova!

Similar Posts

One Comment

  1. Bra med seniorrabatt. Det var en helt rolig upplevelse. Skrattmusklerna fick jobba fett. Tack Liselott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.