Utmaningar i sociala media en utmaning för mig och dig

Utmaningar i sociala media är ett fascinerande fenomen. Är det något du är bekant med? Jag har bara nuddat vid dem tidigare och när jag väl gjort det har jag halkat av dem fortare än kvickt. Att genomföra en utmaning i sociala media har varit svårt för mig. Fram tills nu…

Utmaningar i sociala media

Vad är då utmaningar i sociala media? Så här uppfattar jag begreppet. En utmaning är en gemensam överenskommelse att under en viss tid genomföra något gruppen kommer överens om och att i gruppen kontinuerligt dokumentera genomförandet. Vanligtvis är det som ska genomföras något som deltagarna vill förbättra sig i, få in som vana. Utmaningen arrangeras oftast av någon som är kunnig i det som utmaningen handlar om. Denna någon kan vara en privatperson, ett företag, en organisation. 

Mina utmaningar just nu

Lisel Humla Sjöstedt gör utmaningar i sociala mediaObs. Det kommer ingen film om du klickar på bilden. Du kommer till facebookgruppen The 21 Day FB Live Challenge. Som jag och drygt 1200 andra människor från hela världen är med i. De utmaningar jag just nu valt att hoppa på för att de råkade komma i mitt facebook-flöde handlar om att bli bättre på sociala media. Det är ju jag som valt att följa olika sidor så det är inte ren slump att just de utmaningarna dykt upp. Det är tre stycken. Den första om att blogga, den andra om att sända facebook live videos och den tredje om att som företagare vara aktiv i sociala media. Synergin är stor. Det här blogginlägget är ju ett exempel på det. 

 

Kraften i det gemensamma

Jag växer verkligen av att vara med i de här tre utmaningarna. Störst gemenskap känner jag i facebook live-gruppen, trots att den är störst och internationell. Det är något med att vi ser varandra i videos. Och att de flesta av oss trevar oss fram i utforskandet av vad det är att sända facebook live videos. 

Ska vi göra en utmaning tillsammans!

Jag vill också anordna en utmaning. I något jag kan och som andra kan behöva pepp för att utveckla sig i. Så växte den här idén från, Vad tror du om en utmaning i Jordning (Earthingpeople)? Va, vad är det? Jo, att gå barfota på direkta marken. Syftet med det? Att stärka sitt immunförsvar och må bättre. Perfekt årstid för det. Jag klurar vidare på detaljer och spånar gärna tillsammans med er som läser det här. Fortsättning följer. På Urformas framsida kan du klicka dig till Urformas facebooksida för på Urformas facebooksida hittar lite mer om Jordning, inklusive en video..

 

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.