Bästa kvällsgympan i sängen är inte vad du tror - Lisel Humla, Urforma nu

Ladda för bästa kvällsgympan i sängen

Medan jag laddar för bästa kvällsgympan i sängen så passar jag på att direkt tipsa om att det här är sista veckan att gratis prova på all slags gympa som ingår i Hemmagympa online med Fröken Humla: Sitt ner-gympa, Stå upp-gympa, Ansiktsgympa och Rörelse i vila (eller om vi ska säja Liggympa för att vara konsekventa). Gympa för dig som vill leva livet spänstigare & gladare längre.

Det här blogg-inlägget är i princip veckans Nyhetsbrev från mig Lisel humla, Urforma nu. Du som ännu inte får det (kommer ca en gång i veckan) kan beställa det här, bredvid eller under beroende på. Liten välgörande välkomstgåva utlovas till dig som prenumererar.

Vad är då bästa kvällsgympan att göra i sängen och vilken är det inte? Nå, mitt förslag på bästa kvällsgympa i sängen hittar du längst ner här i texten. I övrigt hänvisar jag än så länge till Lisels godnattstund där detta påstående ska ventileras: Bästa kvällsgympan i sängen är inte vad du tror…

Bästa kvällsgympan med Lisel Humla - Urforma nu

Vilken är då bästa kvällsgympan i sängen?

Om det nu inte är det du tror. Nå, kanske är mina argument om varför det du tror inte är bästa kvällsgympan i sängen det mest intressanta.

Jag å min sida är både intresserad av dina reaktioner på mina argument och vad du har för egna rutiner för kvällsgympa i sängen.

Du som inte har eller hade möjlighet att titta (eller lyssna) live onsdag kväll kl 21.00 – 21.30 på YouTube kan göra det i efterhand. det går att kommentera då också (om du har ett YouTube-konto). Under själva live-sändningen kan alla som tittar vara med och chatta. Så mysigt.

Ibland brukar jag skriva ett blogg-inlägg om det som avhandlas i Lisels godnattstund. Det tror jag passar extra bra den här veckan. Om det blir så rapporterar jag om det i nästa nyhetsbrev.

Gympa på dagen så sover du gott på kvällen

Och så råkar det vara så att på onsdagar kl 15.00 – 15.45 kör vi Stå upp-gympa med fart och fläkt på YouTube. Vi som är med i eller provar på Hemmagympa online med Fröken Humla. Alla som kan stå upp klarar Stå upp-gympa som tar mer än du tror. Som all vår gympa. 

För att kunna vara med behöver du anmäla dig om du inte redan gjort det. En gång räcker så har du frikort till all gympa nu i januari 2021.

Vill du sen fortsätta med gympan som gör dig spänstigare, smidigare, smärtare, starkare, snyggare, stiligare… Vad har vi mer för lämpliga ord på S?

Ja, då blir du silver-medlem och får fri tillgång till alla gympa t o m den 31 mars 2021. Ordna det gärna i tid för på måndag kl 11 den 1 februari 2021 kör vi Sitt ner-gympa som tar mer än du tror. 

Här får du en snabbversion Sitt ner-gympa (7 min). Du kommer inte att kunna låta bli att hänga med…

Så sittgympar du med resultat

Vilka slags rörelse tycker då jag passar bra att göra i sängen?  Jag är väldigt förtjust i de speciella rörelser som finns i podden Sov med mig. De är något alldeles eget, annorlunda. Har du lyssnat än? Nytt avsnitt av Sov med mig är på gång. Den här gången med en rörelse som jag nästan är säker på att jag inte haft med förut….

Hoppas vi hörs och ses i Lisels godnattstund om bästa kvällsgympan att göra i sängen.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.