Ansiktsgympa med resultat

Longevity som livstil - Filosofisk fitness

Created with Sketch.

Ansiktsgympa med resultat - Lisel Humla, Urforma nu

Ansiktsgympa med resultat

Går det att minska på dubbelhaka, påsar under ögonen, hängande mungipor och ögonlok, bekymmersrynkor…?

Javisst. Det är bara att ansiktsgympa regelbundet med effektiva rörelser.
Då blir det ansiktsgympa med resultat. Men hur får du det gjort?

Med en Fröken Humla som peppar så att du verkligen Ansiktsgympar med resultat.

Träna hela augusti 2021 i vår privata Facebook-grupp för bara 99 kr. Ord. pris 129 kr/månad.

Vill du vara med

Är det här du?

Har du börjat tänka på hur tiden och tyngdkraften påverkar ditt utseende? Kroppen kan du dölja med kläder, men ansiktet…

Smink, kosttillskott och krämer räcker inte längre. Inte massage och sömn heller. Och du vill ju se lika vital ut som du känner dig.

Du är med på Facebook eller kan tänka dig att ha en profil där.

Passar träningen dig?

Vi tränar online, var för sig och tillsammans i vår privata Facebook-grupp.

Nya träningspass och workshops med tid för frågor och feedback varje vecka.

Det går att vara med enstaka månader men bäst effekt får du vid kontinuerlig träning som utvecklas och fördjupas över tid.

Metoden vi tränar med är vidareutvecklad av Lisel Humla och bygger på klassiska sätt att stärka muskler dynamiskt och har sitt ursprung i hur balettdansöser tränat ansiktet för att matcha kroppen.

Ansiktsgympa med resultat på Facebook

Testa för bara 99 kr nu i augusti

Träningen är redan oerhört prisvärd. Per månad kostar det enbart 129 kr inkl moms att vara med i vår privata Facebook-grupp. Fr o m september 2021 kan du också betala för längre perioder till ännu bättre pris.

Sommarrabatten på 25% för allt som ingår i Ansiktsgympa med resultat innebär att du bara betalar 99 kr inkl moms för hela augusti 2021.

Och ja, det går att använda kvittot till Friskvårdsbidraget.

Du betalar enklast via Swish. Då kommer du snabbast in i gruppen. Du får alla betaluppgifter när du klickat på Boka nu-knappen. Behöver du betala på något annat sätt, hör av dig ordnar vi det.

Testa här och nu

Smakprov på Ansiktsgympa med resultat


Prova på Ansiktsgympa med resultat
Watch this video on YouTube.

Behöver jag vara med i bild?

Det är bara i workshoparna som vi kör via Zoom inne i vår privata Facebook-grupp som du kan vara med via videokamera (mobil/surfplatta/dator) om du vill. Om du är med via videokamera kan du få feedback på hur du utför rörelsen och det skapar också mer gemenskap. Men inget måste.

Hur ofta behöver jag träna?

Tre gånger i veckan anses vara optimalt för att nå resultat. Det gör inget om du trivs med att köra korta pass varje dag. Men då är det bra att vara extra noga i utförandet så att du inte skapar eller förstärker spänningar och obalanser.

Hur långa är träningspassen?

Veckovideon är ca 15 min. Den delas sedan upp i mindre bitar så att du har kortare videosnuttar att träna med vid behov.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Bra fråga. För resultat kan vara så mycket, eller hur. För en del är det att bli av med huvudvärk, torra ögon, spänd nacke, ihopbitna käkar. För andra är det att motverka och minimera dubbelhakan alternativt ”kalkonhalsen”, hängande ”sura” mungipor, strecken runt läpparna, fårorna från näsan och ner, plufsiga kinder, påsar under ögonen, alltför hängande ögonlock, bekymmersrynkorna mellan ögonbrynen och strecken i pannan som gäller.

Det mesta går att fördröja och förbättra med kontinuerlig & effektiv träning.

Ord från er som Ansiktsgympa med resultat

“… Synergestic actionables. Organic growth deep dive but circle back or but what’s the real problem we’re trying to solve here?…”

Jason Johnson

CEO, Founder

“… Synergestic actionables. Organic growth deep dive but circle back or but what’s the real problem we’re trying to solve here?…”

Jason Johnson

CEO, Founder

Du hänger väl på nu i augusti

Bättre pris än 99 kr för fri träning och feedback för Ansiktsgympa med resultat. Allt sker i vår privata FAcebook-grupp. Du betalar via Swish i första hand. Enklare och smidigare kan det inte bli. Visst du efter se lika bra ut som du mår (hoppas det inte går att missförstå)