Världspremiären av ansiktsgympa med resultat - Lisel Humla, Urforma nu

Missade du världspremiären av Ansiktsgympa med resultat?

Världspremiären av Ansiktsgympa med resultat var fantastisk! Det kan vi som var med intyga. För det skedde i nuet och spelades inte in. Vi bara tränade Ansiktsgympa live online effektivt och umgicks tillsammans. Det är så det blir Ansiktsgympa med resultat.

Ansiktsgympa med resultat - Lisel Humla, Urforma nu

Grämer du dig lite över att du inte var med. Hav tröst. Inför varje ny termin Hemmagympa online med Fröken Humla finns tillfällen att vara med live. Beroende på när du ser det här är det värt att kolla upp vårt På gång-kalendarium. Hittar du några Prova på-pass där är det bara att boka din plats. Och se till att vara med när det är dags, live online.

Tillsammans blir det Ansiktsgympa med resultat

Varför blir träningen så mycket bättre när du är med live online tillsammans med andra? Om vi inte visste det innan 2020 så vet vi det nu. Tillsammans mår vi bättre. Även om du är introvert och trivs bäst för dig själv. Tillsammans online blir då optimalt. Du är hemma hos dig själv. Kan ordna det som du vill. Men du ser andra, på lagom avstånd. Tillsammans och ändå för dig själv. För mig låter verkligen optimalt. Hur är det för dig?

Hur var det då på världspremiären av Ansiktgympa live online?

Heder åt oss som var med. Vi var så fokuserade. Vi tränade koncentrerat. Och inte var det lätt. Ansiktsgympa är faktiskt svårt. Åtminstone om du vill ansiktsgympa med resultat. Det var ett härligt gäng pionjärer som var med. Det var både silver-medlemmar från Hemmagympa online med Fröken Humla och bokningar från På gång-kalendariet med.

Zoom gör Ansiktsgympa med resultat möjligt

Vi kör via Zoom och eftersom ingenting spelas in kände alla att det var okej att vara med via Audio & Video som det heter på Zoom-språk. Då kan jag som instruktör också se hur deltagarna gör vilket kan vara till hjälp. Vi pratade också om rörelserna tillsammans. Som instruktör är det lätt att glömma bort det som för mig är självklarheter. Så bra att bli påmind av deltagarna om viktiga detaljer. Vad sa vi nu? Ansiktsgympa med resultat!

Ansiktsgympan live online spelas alltså inte in. Jag som instruktör har ju en plan innan vi går live men live kan allt hända. Vi har moment där deltagarna får önska eller rösta om vad vi ska träna. För att jag ska hålla koll på vad vi gjort och för att föreviga det efemära ögonblicket gjorde jag en smart grej efteråt.

Går det verkligen inte att titta i efterhand?

Nej, det gör det inte. Men. Det finns faktiskt en inspelning av det vi gjorde i världspremiären av Ansiktsgympa med resultat. Direkt efter att live-sändningen var slut gjorde jag en inspelning. Då mindes jag ju vad vi gjort. Inspelningen blev aningen tajtare i tiden än live-passet. Inspelningen är 22 minuter. Live kör vi 30 minuter.

Men vem får se den inspelningen?

Vad bra att det finns en inspelning av det som gjordes i världspremiären. Men vem får se den? Grattis till er som är silver-medlemmar i Hemmagympa online med Fröken Humla. Ni har inspelningen serverad. Det är bara att trycka på knappen. Fröken Humla rekommenderar en rejäl genomkörare av ansiktet tre (3) gånger per vecka om du vill ansiktsgympa med resultat.

Men visst kan vi bjuda på en liten titt in i videon. Bara så du vet hur det går till. Vi tar den första minuten. Det kan vara precis det du behöver får att ta tag i att boka plats på en prova på eller att direkt bli medlem i Hemmagympa online med fröken Humla. Nu kör vi en minuts uppvärmning…

Ansiktsgympa med resultat - smakprov

Gör så här för att se vad vi gjorde i första Ansiktsgympan live online

Så vad ska du göra nu, du som ännu inte är silver-medlem i Hemmagympa online med Fröken Humla? Silver-medlemmar har alltså alltid parkettplats när vi kör ansiktsgympa live online. De har också fri tillgång till inspelningarna som görs direkt efter live-sändningen. Om du ska träna på egen hand är det faktiskt bättre om inte andra är med. Hävdar jag, Fröken Humla. Om inte av skälet att respektera personlig integritet.

Jag hoppas att vi ses i ett prova på-pass. Du får vara med på så många du vill. Jag hoppas också att du vill bli silver-medlem i Hemmagympa online med Fröken Humla. Allt blir så mycket enklare och trevligare både för dig som är medlem och mig som gympafröken. Trevligare och enklare. Låter det inte bra!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.