Från vår första julkalender online med Minigympa 2015

Minigympa-filmerna när julen är slut

Hur ska minigympa-filmerna från Urformas julkalendern på Facebook komma bäst till sin rätt nu när julen är slut? Jag håller på att lägga dem på Urformas sida på Facebook men nog vore det bra, för mig åtminstone, att ha dem här på min egen sajt också. Kanske t o m bättre när jag tänker efter. Jag provar mig fram lite. Jag ska ju komma på hur jag bäst har filmsnuttarna förvarade också. Livslångt lärande är min livsstil.

Just nu går jag en bloggkurs via WordPress och dagens uppgift var att göra ett blogginlägg med nåt som är nytt för mig. Egen videofilm är nytt och svårt för mig. Dagens uppgift avklarad. Var så god gnugga naglarna!

 

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.