Är du nyfiken på mitt proteinfaste-kaffe?

Lisel Humla Sjöstedt dricker sitt proteinfaste-kaffe

Den enklaste och godaste fastan jag gör börjar jag med min proteinfaste-kaffe. Efter att jag druckit allt mitt lagom varma och hälsosamt pimpade vatten förstås. Blir du nyfiken på mitt proteinfaste-kaffe? Receptet kommer här nedan.

Titta på mitt proteinfaste-kaffe

En del tycker om att läsa, en del tycker om att titta och andra föredrar att lyssna. På min gilla-sida på Facebook: Urforma nu – Lisel Humla finns mycket videos om min detoxande och njutningsfyllda livsstil. Har du Facebook kan du ju titta där och fixa påminnelser om framtida sändningar. Men om du inte har Facebook kan du ändå ta del av mig med ljud och rörlig bild. I den här videon lockar jag mest med hur gott mitt proteinfaste-kaffe är.  Jag säjer också att jag kommer att äta ca 20 gram protein under dagen. Jag nöjer mig nog med 15 gram. Men det gör inget om det går upp till 20 gram.

https://www.facebook.com/urforma/videos/957697244438110/

Bulletproof protein fasting och biohacking

I videon hänvisar jag till Bulletproof protein fasting. Där får du allt du behöver veta för att kunna genomföra en god och mättande proteinfaste-dag. Där beskrivs också varför du ska proteinfasta. Allt är på engelska. Min plan är att jag stegvis beskriver proteinfasta på svenska här på sajten Urforma.nu. Det kommer att ligga under fliken Biohacking.  Redan nu kan jag berätta att du proteinfastar för att stimulera kroppens autofagi. Kristallklart, eller? Vill du att jag berättar mer… Jag vet att jag i andra videos på Facebook har berättat om autofagi, leta gärna i det välfyllda video-biblioteket på Urforma nu – Lisel Humla. Ledtråd: Auto = själv + Fagi = äta.  Snabbt sammanfattat är det att kroppens celler börjar städa i sig själva och äta upp sitt gamla skräp där när kroppen upplever proteinbrist.

Recept på mitt proteinfaste-kaffe

Häll lite av varje efter dina egna preferenser och förnuft i din mixer och mixa tills det blir skummigt och gott:

Det proteinfria: en skvätt mct-olja,  lite lagom kakaosmör, lite cikoria-pulver, pyttelite grön stevia-pulver och/eller lite fibersirap (Sukrin), kardemumma och/eller ceylon-kanel, valfritt slags kaffe

Det med protein: kokosgrädde/mjölk, vispgrädde (40 % eko), maca-pulver (räkna på proteinet, jag tror du får ihop det på max 2 gram protein.)

Proteinfaste-kaffe ingredienser

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.