Cd Antigympa 1

Lyssna på antigympa här och nu

Gamla CD med antigympa

Jag fick en beställning på mina gamla CD-skivor med antigympa häromdan. Jag blev glad för beställningen. Skivorna finns inte längre så jag bränner kopior om någon vill ha. Som en gåva. Jag gjorde skivorna i slutet av 90-talet och att lyssna på mig själv som jag instruerade då är knepigt. Många olika slags känslor som går igång. Och tankar. På nytt.

Kopiera vid behov

Men. Jag bestämde mig bums för att dela med mig av det gamla. Det är ju så man gör nu för tiden. Så jag har lagt ut spåren från första CD’n Antigympa 1. som var en dubbel-CD så det blir CD 1. Ett gäng spår. Och det går bara att lägga ut varje spår separat så det blir till att klicka sig fram för att lyssna på flera spår i rad. Men det ska väl gå bra särskilt vid lyssning på mobilen tänker jag.

Vi tar väl ett smakprov här och nu:

Spår nr 4 från CD 1 Antigympa 1
4. Tungan. Tid: 5.54 min

 

 

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.