Syntonics är grejen

Lisel Humla Sjöstedt, Syntonics 2016

Ordet Syntonics

Syntonics, själva ordet är skapat med inspiration från synkroniserade vågrörelse. Hur vågor kan börja harmonisera och samsvänga. Nu går jag bara på min egen tolkning av mina egna minnen av vad min lärare Judith Koltai berättat då och då genom åren. Det är hon som myntat begreppet. Syntonics är hennes sammansmältning  av Antigymnastik, Sensory Awareness och Postural reconstruction.  

Mellanrum om SEO

Googla på det! Jag skriver på min lilla skrutt-mobil nu, strax innan midnatt för att med stolthet delta i bloggutmaningen #blogg100 så att länka nu är inte ett alternativ. Ibland är länklöst bra så att inte läsaren klickar iväg sig. Utan lockande länkar lättare att fokusera. Fast sämre värde på SEO’n, sökmotoroptimering. Googla på det! Mitt SEO-program ger mig rött kort om jag skriver färre än 300 ord. Jag börjar känna mig upprorisk mot SEO-kraven. Jag gillar korta inlägg.

Unik utbildning med Judith Koltai

När Judith Koltai var här i höstas var det 20:e året i rad hon kommit hit för att undervisa. Jag vet för första gången hon var här var jag gravid med mitt första barn, född januari 1997.  Jag kan varmt rekommendera att vara med på någon av hennes workshops. Bli gärna medlem i föreningen Rörelse i vila för att ha koll.

Samsvänga med Syntonics

För några år sedan var jag en av få i Sverige som fick Judiths godkännande att använda namnet Syntonics. Jag kände och känner mig så hedrad. Men har jag börjat erbjuda världen Syntonicsworkshops? Nej, det har jag inte. Kompetensen och kunskapen har jag. Det är annat som gör att jag stoppar mig. Jag får tacka #blogg100 igen som får mig att börja sätta offentliga ord på min process.

Judith Koltai undervisar 2016Bilder är bra. Bra mycket bättre än 300 ord. Se bara hur harmoniserad jag ser ut under senaste Syntonics-kursen och se bara hur klok och vacker Judith Koltai är. Syntonics är grejen. 

 

Similar Posts

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.