Melodifestivalen

Ladda inför Melodifestivalen 💙 Vattengympa 2020

Vad kul att du är nyfiken på att ladda tillsammans med mig, Lisel inför live-workshopen Melodifestivalen 💙 Vattengympa 2020. Allra roligast är ju att vara med live lördag den 7 mars kl 16 på Youtube. Så du behöver inte ha baddräkt på dig. Däremot gärna kläder du kan röra dig fritt i för jag tror och hoppas att du vill dansa loss framför skärmen tillsammans med mig.

Melodifestivalen 💙 Vattengympa
Melodifestivalen 💙 Vattengympa-workshop 2020

Varför ska du vattengympa på land?

Ja, är du instruktör i vattenträning/vattengympa så är det självklart att du ska delta. Det är ett sällsynt tillfälle! Inspiration på svenska för vattengympaledare. Det behövs det mer av, eller. Intelligent inspiration dessutom. Men även du som tränar vattengympa kan ha stor glädje av en mer analytisk genomgång av ett vattengympa-pass. Det kan hjälpa dig att få ut mer av din vattengympa. Och mer vattengympa vill vi ha! Jag kan ju direkt säja att det är inte lika skönt att vattengympa på land. Det vet vi som är instruktörer. Då är det tur att det jag förmedlar är skonsamma sätt att röra sig på land för att instruera vattenrörelser.

Vem är Lisel som ska ha Live-workshopen?

Kanske har du tränat med mig eller gått någon kurs med mig i verkligheten. Eller så är eller har jag varit din vattengympa-fröken. Kanske har du kollat in någon annan video med mig där jag lär ut vattengympa-pedagogik och rörelser. Eller så är jag helt ny för dig. Ska vi ta en kort video-presentation:

Nyfiken på Melodifestivalen 💙 Vattengympa?
Välkommen till Melodifestivalen 💙 Vattengympa med Lisel Humla

Jag tror det räcker. Vi lär känna varandra i workshopen. Vill du kolla in mer om mig och vattengympa i allmänhet kollar du här. Är det just Melodifestivalen som vattengympa som lockar hittar du mycket här.

Melodifestivalen 💙 Vattengympa 2020

Efter förra årets succé med Melodifestival-vattengympa kan jag därför nu stolt presentera 2020 år upplaga. Det medför att jag i år till exempel delar med mig än mer av själva processen och pedagogiken. Det är extra viktigt för mig att du som är instruktör i någon form av vattengympa har glädje av workshopen. Det räcker ju med att du hittar bara något nytt som hjälper dig att förbättra din vattengympa, på vilket plan som. Redan i det som skrivits här på bloggen om Melodifestival-vattengympan 2020 kan du finna guldkorn. Efter att live-workshopen har sänts finns flera möjligheter för uppföljning och fördjupning. Till exempel och bästa stället för det är Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer. Så om du känner att det är något för dig är det bara att gå med! Fortsättning följer på Melodifestivalen 💙 Vattengympa…

Länk till facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer och Melodifestivalen 💙 Vattengympa

Hur går en vattengympa-workshop online till?

Naturligtvis kommer vi att gå igenom hela passet, låt för låt. Du kommer att se mig göra rörelserna ungefär som jag gör dem på bassängkanten. Vi spelar musiken i bakgrunden. Du kommer att greppa helt och hållet hur passet är uppbyggt. under tiden diskuterar vi och analyserar det vi gör. för du kan vara med och göra under tiden. Vi kan chatta med varandra under sändningen. Ni som tittar skriver och jag pratar. Till att börja med så har du här låtlistan till passet både på Spotify och Youtube. Till sist är det väl lika bra att säja Vamos amigos!

Mendez feat. Alvaro Estrella – Vamos amigos

Similar Posts

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.