Infraröda bastun som kvällsmys och detox

Och här sitter jag i min infraröda bastu (IR-Bastu)och myser. Jag har min infraröda bastu-låda i sovrummet. En eller två gånger i veckan brukar det passa in mitt livspussel att sitta i min lilla låda tills svetten rinner. Jag dricker ordentligt innan, efter och under tiden också. Det brukar bli när jag sticker ut handen ur ett av det små blixtlås försedda handhållen. När jag ändå ska använda fjärrkontrollen till teven. Nåt ska jag ju göra när jag ändå bastar. Att jag sitter på ett ställe och inte gör ett gäng andra saker när jag tittar på nåt inspelat är stort.

I det här inlägget berättar jag lite om hur jag gör när jag bastar infrarött. Fakta och referenser och sånt gör jag en annan dag. Och det finns ju sökmotorer. Jag nämner inga namn. En länk då i alla fall, här köptes min: infrarodbastu.org

Kosttillskott och infraröd bastu

Innan jag sätter mig i min infraröda bastu brukar jag ofta ta lite B3, niacin. Det gör att de små blodkärlen vidgar sig och blodet kan cirkulera bättre. Men jösses vad tufft niacinet tar. Huden blir röd och kan klia hiskeligt. Utrensningseffekten blir dock större så det är det värt. Efteråt brukar jag ta lite aktivt kol och hoppas på att det ska fånga upp och få en del av det som frigjorts i detox-processen. 

Basta infrarött när då?

Jag föredrar att basta infrarött på kvällen. Dels blir jag så trött efteråt och somnar så gott och djupt, dels så fortsätter vätskan i kroppen att svänga och arbetet inne i kroppen fortsätter. Jag torkar bara av svetten och går och lägger mig. Jag kan berätta mer om infraröd bastu. En annan gång.

Detta är inlägg 7, i initiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars, 2017.

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.