Förbättra sömnen d1rekt med den här…

Hur kan du förbättra sömnen direkt med det jag ”håller” i handen på bilden? Och hur går det för mig när jag kopplar in den live i Lisels godnattstund för att direkt förbättra min sömnkvalitet?

Förbättra sömnen direkt - Lisel Humla, Urforma nu

Den här grejen har faktiskt fler namn. Vad kallar du den? I Lisels godnattstund väntar jag med att berätta dess olika namn så det gör jag här också.

Förbättra sömnen genom att titta på Lisels godnattstund

Du som inte kan hålla dig längre. Här är videon med Lisels godnattstund som har titeln Förbättra din sömn direkt med den här. Du kan titta här eller klicka dig vidare till YouTube.

Förbättra din sömn direkt med den här...

ihaåihuåtoha

Fortsätt förbättra sömnen med fler Lisels godnattstund

Lisels godnattstund har sänts online sedan sommaren 2017. Det finns många mysiga halvtimmar att ta del av så du kan fortsätta att förbättra din sömn. Här på sajten kan du börja botanisera.

Till att börja med sändes den på min sida Urforma nu – Lisels Humla på Facebook men från och med hösten 2020 testar vi att sända live direkt på min YouTube-kanal Urforma nu med Fröken Humla.

Ledtråd till den där grejen som heter vadå…

Okej då, jag avslöjar väl de olika namnen. Jag har alltid kallat det för tajmer/timer med svengelsk stavning. Men här jag letade efter bilder upptäckte jag att den också kallas för kopplingsur. Visste du det?

Timer, tajmer eller kopplingsur. Billigt och enkelt sätt att förbättra din sömn. Häng med till Lisels godnattstund

Klicka på bilden och du kommer till en sajt som säljer timers/kopplingsur. Jag köpte just den här modellen på ICA. Mycket billigare faktiskt. Det var den enklaste mest mekaniska modellen jag kunde hitta. Precis det jag ville ha.

Hur kan den förbättra din sömn?

Du får naturligtvis reda på allt när du tittar på det här avsnittet av Lisels godnattstund. Det kan också hända att du redan vet hur jag tänker om hur en timer kan förbättra sömnen.

Redan i förra avsnittet av Lisels godnattstund sökte jag lösningen på mitt sömnproblem: Hur skulle jag kunna återskapa att solens strålar skulle nå min kropp fastän jag ligger med sovmask under täcket i ett nedsläckt rum och fördragna mörkläggningsgardiner. Lösningen var enkel. Och billig. En timer för några tior. Så var det problemet löst. Ska jag i alla fall förklara varför och hur?

Hur en billig, enkel timer kan förbättra din sömn

Lisel Humla, Urforma nu har lyckats koppla in en timer och förbättra sin sömn

När vi ska sova är det bra om det är så mörkt som möjligt. Det är inget kontroversiellt påstående. Det är också bra att ha så lite diverse störig strålning runt omkring sig när man sover. Det brukar vara lite svårare att greppa i vår moderna värld. Särskilt om jag slänger in att det är bra att minimera även elektriska fält runt sovplatsen.

Och ändå är det så enkelt att ordna. Stäng av ditt trådlösa nät du går och lägger dig. Stäng av din router. Du kan omöjligt ha nån nödvändig användning av det när du sover.Vet du. Du kan sätta timer på den också.

Lyssnar du på poddar via mobil/surfplatta när du ska somna är det bara att ladda ner dem och köra på flygplansläge. Det är helt okej att ha i sovrummet på lite längre avstånd än vad du först tror är lagom.

När du ändå är igång. Dra ur kontakterna ur vägguttagen nära din sovplats. Det är där jag hamnade i en konflikt. För jag vill alltså ha en sol-liknande lampa inkopplad med timer i mitt sovrum. En lampa som börjar lysa nr solen bör gå upp för mig. Så jag har kompromissat och har nu en sladd inkopplad under natten. För nu har jag en timer inkopplad på en lampa. Jag lyckades göra allt rätt i direktsändning i Lisels godnattstund. Jag är så stolt över mig själv. Hur har du det runt din sovplats?

Mera skrivna klurigheter om Lisels godnattstund

Här hittar du fler blogginlägg om Lisels godnattstund…

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.