Lisel Humla i sovmask av siden

Din bästa sömn är tillbaka

Vad menar Fröken Humla med att din bästa sömn är tillbaka? Jo, summiten Your Best Sleep Ever har öppnat upp möjligheten att få 7 gratisdagar att lyssna på alla de drygt 40 intervjuer som ingår. Det är schysst av värden Misty Williams (Healing Rosie) vars summit hamnade i tiden precis när Corona-krisen startade i västvärlden. Hur välbehövlig just hennes summit är i tider som dessa så hamnade den och så mycket annat bra ändå i skugga.

Vad gäller nu för Your Best Sleep Ever?

När du klickar på den här länken kommer du till en sida där du kan starta din 7-dagars period. Du aktiverar den via ditt konto på Health Talk, den tjänst som så förtjänstfull levererar alla dessa summits (= intensiva intervju-serier) till världen. Har du inget konto kommer du säkert att få instruktioner på hur du skapar ditt konto där. Det finns gratis-variant. Ingenting är gratis. Du ger din mailadress i utbyte mot det du får. Det är ett schysst byte. Sju dagar och drygt 40 intervjuer. Då gäller det att göra ett urval eller hetslyssna (395 träffar på Google). Eller köpa summiten och få alla transkriberingar med mera på köpet. Priset är otroligt lågt nu: 59 dollar…

Din bästa sömn
Jag vet inte hur länge 7-dagars erbjudandet finns kvar. Klicka och kolla.

Vad gäller nu för Din bästa sömn någonsin?

Kanske känner du till specialserien Din bästa sömn någonsin som sporadiskt erbjuder nya avsnitt i insomningspodden Sov med mig med just mig, Lisel Humla. Min plan var ju att just hetslyssna under den enda gratisperiod som då stod till buds och så reflektera och rapportera till de som lyssnar på podden Sov med mig. Men även jag påverkades ju kraftigt i Corona-krisens start så det gick ju så där utifrån min planering. Men kanske blev det bättre när jag bytte till sporadisk publicering av nya avsnitt. Frihet för både mig och mina lyssnare. De 7 gratis-dagarna som nu kom som en gåva öppnar upp för fler avsnitt, med än djupare reflektioner. Som du kan få förtur att följa så här:

Lisel Humla i sovmask av siden
Jag tror jag lyssnar bättre med slutna ögon. Vad gäller för dig?

Du som lyssnar, hör av dig!

Du som lyssnar eller har lyssnat på Your Best Sleep Ever och/eller avsnitt av Din bästa sömn någonsin, hör gärna av dig på lämpligt vis för dig. Det vore roligt att ta del av dina erfarenheter och reflektioner. På Sov med mig-poddens poddhotell Anchor finns en möjlighet som heter Röstmeddelande. Det är en knapp som det står Message på. Jag vet egentligen inte hur det fungerar men om du lämnar ett röstmeddelande där så lär vi oss antagligen något båda två.

Annars kan du maila till mig eller kanske ännu enklare skriva ett meddelande här och nu. Det finns möjligheter….

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.