Sova med hund/katt i sängen – Vad tycker du?

Det här blogginlägget skapar vi tillsammans. För jag tror att det finns många åsikter och många berättelser om att sova med hund eller katt i sängen. Så mest delen av texten blir förhoppningsvis nere i kommentarerna. Och bara så att det är sagt. Vi håller självklart god ton och respekterar varandras texter.

Sov med mig om att sova med hund/katt

Jag som öppnar upp för det här samtalet om att sova med hund/katt är ju den som pratar i podden Sov med mig. På omslagsbilden till den podden syns en av våra två chihuahor, Tao. Så du kan redan lista ut min ståndpunkt vad gäller att sova med hund (eller katt) i sängen. Det var längesen vi hade katt men du kan lista ut min åsikt där också, eller hur.

Sov med mig - en podd att somna till

Jag har ännu inte pratat om att sova tillsammans med husdjur i podden Sov med mig. Jag kommer nog inte att göra det heller. För nu i början av 2021 har jag med hjälp av lyssnarnas åsikter insett att allt det där runt omkring att sova bättre det lägger vi i videoshowen Lisels godnattstund. Så där kommer vi att ta upp frågan.

Lisels godnattstund om att sova med hund/katt

Förutom att du kan delta i samtalet här om att sova med hund/katt i sängen så kan du också göra det i Lisels godnattstund. Om du ser det här innan avsnittet är gjort. Och det är det inte än. Då kan du kontakta mig om du vill vara med när vi sänder live på YouTube och berätta om dina erfarenheter av att sova med hund/katt i sängen.

Sova med hund/katt

Vill du fördjupa dig i mer Sov med mig?

Gillad du podden sov med mig prenumererar du antagligen redan på själva podden. Då får du ju nya avsnitt direkt levererade dit där du lyssnar på poddar. Men du kan också prenumerera på mer fördjupade texter om det som finns i podden sov med mig. Kanske att det kommer att smälta samman med det vi pratar om i Lisels godnattstund. Min önskan är att vi precis som här också skapar den fördjupningen tillsammans genom de kommentarer som ni läsare kan bidra med.

Vill du ha påminnelse via mail när nån sån fördjupning är på gång klicka bara här. Du kommer till ett formulär som är enkelt att fylla i. Allt är gratis.

Nu är det din tur…

Här nere går det ju att skriva kommentarer. Nu är det din tur. I vänlig anda kan vi tillsammans fördjupa oss i frågan Sova med hund/katt…

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.