Trädryggning finns nu på Google!

För bara några veckor sedan fanns inte ordet ”Trädryggning”. Åtminstone inte på Google. Kanske har någon någongång vilat med ryggen mot ett träd tänkt eller sagt: Här står jag och trädryggar. Vem vet. Jag har stått lutad med rygg och bakhuvud mot träd många gånger, sån är jag. Men aldrig att jag tänkt eller sagt trädryggning, trädrygga, trädryggare för det.

Lutade mig mot ett träd i en Facebook Live

Så en dag när jag som ett medvetet val bytte buss på ett ställe där jag vet att det finns en liten mini-skog och lite vattendrag just bara för att kunna jorda mig en stund och luta mig mot ett träd så passade jag på att göra det i en kort Facebook live. Jag är ju sån också. Sedan sommaren 2017 har jag lekt med Facebook live som en del av min verksamhet.

https://www.facebook.com/urforma/videos/1940792079313592/

Och här är en bild på kommentarerna där ordet kom till:

Lilian Druve kom på ordet TrädRyggare

Ordet TrädRyggare skapasDen där lilla videon på nästan 3 minuter som jag sände den 7 juli 2018 kom på nåt märkligt vis i flödet hos en för mig fullständigt främmande kvinna, Lilian Druve, även hon en kreativ entreprenör. Och hon skriver kommentaren: TrädRyggare. Lilian Druve och jag är numera vänner på Facebook. Jag ska fråga henne hur det var, hur det gick till när hon kom på ordet. Jag hade faktiskt redan glömt att hon skrev just Trädryggare. I mig hade det redan blivit trädryggning och att trädrygga. Så viktigt är det att dokumentera när något sker för det går så fort att försvinna in i en dimma av egna tolkningar och skapade minnen.

Ordet Trädryggning är nu googlingsbart

Och nu, den 17 juli 2018 har ordet Trädryggning gått från att vara ogooglebart till att vara googlebart. Historia skrivs. Eh, jag skriver historia. Ordet trädrygga finns också som en träff. Och det bara genom att jag delat några inlägg på Facebook från min Gilla-sida (Företagssida)  Urforma nu – Lisel Humla. Bra att veta, eller hur. Att Google dammsuger även Företagssidor på Facebook.

Sökresultat på Google för trädryggning

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.