Botkyrka-låt till Botkyrka-gympa

Botkyrka del 2. Perfekt gympa-låt med Botkyrka-ungdomar på gympa för Botkyrka-seniorer. Så himla bra låt.  6 minuter och 32 sekunder insikt och inblick. BPM 88 eller 22 på 15 sek. Perfekt tempo för oss lite äldre.

Så stolt jag blir som Botkyrka-bo. Jag kan kanske inte kalla dem för rara ungdomar. Men oj, vad bra de är, kloka, starka, insiktsfulla, framtiden här och nu. Så jag tar låten Botkyrka del 2 med hela Botkyrkas rappande hip hop-elit (eller vad de nu kallas, jag hänger ju inte riktig med, jag är lite för gammal) till min pensionärsgympa med föreningen HjärtLung Botkyrka. Mina seniorer är ju också supercoola och hänger med på allt jag och vi tillsammans hittar på vår ”lätt”-gympa som är hjärt- och lungvänlig. Nu gäller det att hitta på coola moves

Åh vad vi på gympan kommer att sjunga med i refrängen: Alby och Fittja, Norsborg till Hallunda, Storvreten, Tumba, det är Botkyrka!

Aki - Botkyrka del 2

För den som blir nyfiken och tillhör målgruppen så kan jag rekommendera Föreningen HjärtLung Botkyrka-Salem. De har många bra och viktiga aktiviteter varav gympan i Tumba idrottshus på tisdagkvällar är en.

Similar Posts

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.